PD Arthill - landscape
  1. Blog
  2. Lingerie
  3. 12 soorten bh’s: welke pasvorm past bij jouw boezem?

12 soorten bh’s: welke pasvorm past bij jouw boezem?

Elke bh-vorm heeft zijn specifieke eigenschappen en stylingeffect. Kies dus altijd voor de bh die perfect bij je past. Goed nieuws: ons aanbod houdt ook rekening met vrouwen met een vollere boezem.

Match je bh met een bijpassende slip en stel je favoriete lingeriesetje samen.

TW Verao - landscape

1. De vollecup-bh

De cups van een vollecup-bh bedekken het grootste deel van je boezem. De bandjes staan dichter bij elkaar. Zo zakken ze niet af. De cups centreren en liften je borsten. De bh biedt extra veel steun en comfort én past onder elke outfit. Kortom: de ideale bh voor een vollere boezem.

PD Lenca landscape

2. De voorgevormde bh

De cups zijn glad en naadloos. Elke verstevigde cup bestaat uit één stuk stof. De bh heeft meestal een beugel. De voorgevormde cups voelen zacht en zitten comfortabel.

PD Madison OAI - landscape

3. De niet-voorgevormde bh

De cups hebben geen vulling en/of schuimlaag. De bh is speciaal ontworpen om de natuurlijke vorm van je borsten te volgen. Zoek je naar een natuurlijke én verleidelijke pasvorm? Gevonden! Een perfect passend exemplaar zorgt bovendien voor een slanker silhouet – zeker als je grotere en zachtere borsten hebt.

MJ Tom HAP - landscape

4. De balconette

De cups zijn lager uitgesneden en bedekken een minder groot deel van je borsten. Ze zijn horizontaal afgelijnd: dat oogt mooi onder een topje of jurk met een lage halsuitsnijding. Bovendien zijn de cups verstevigd met mousse.

De bandjes van onze balconettes staan gecentreerd. Dus níét verder uit elkaar, zoals bij balconettes van andere merken. De balconette lift je boezem en creëert een adembenemend decolleté. De verstevigde cups bieden extra veel steun.

MJ Avero MIA - landscape

5. De T-shirt-bh of naadloze bh

Deze pasvorm was oorspronkelijk bedoeld om onder een T-shirt te dragen. De bh is volledig glad en naadloos. De cups zijn gevoerd met een lichte mousse of 3D-materiaal. Deze bh is onzichtbaar onder je (strakke) kleding. Toch verrassen onze collecties met opvallende prints en/of trendy schouderbandjes. Een speelse aanrader!

PDTW Petit Paris - landscape

6. De bralette

De cups zijn niet voorgevormd, hebben geen beugels en zijn vaak van kant. De PrimaDonna-bralettes kregen wél beugels – voor extra steun. Bovendien zit er een stevige band onder de cups.

De bralette oogt luchtig en vrolijk. De nieuwste trend? Draag ze als topje onder een knappe blazer of bomberjack.

Montara - wireless - landscape

7. De bh zonder beugel

De cups hebben geen beugel. Toch bieden onze modellen de beste ondersteuning – ook als jij een grotere cupmaat hebt. Hoe? De bh is uitgerust met een stevig rugpand. Deze bh biedt een uitstekende pasvorm. De cups liften je boezem, en het rugpand zorgt voor de meeste steun. Het effect? Je borsten ogen mooi en vrouwelijk.

PD Figuras PWD - landscape

8. De strapless bh

Deze bh heeft geen schouderbandjes. Toch geven onze strapless bh’s uitstekende steun – tot cup H. De bh heeft ondersteunende mousse cups én een extra stevige elastische band in het rugpand. Een must wanneer je een mouwloos topje of halterhalslijn draagt.

Heb je een vollere boezem? Kies dan voor een kwaliteitsvolle bandeau-bh die je borsten uitstekend ondersteunt.

PD Devdaha - landscape

9. De plunge-bh

De cups zijn extra diep uitgesneden. Gemaakt van stevige materialen en een ingenieuze patroonconstructie. Die zorgen samen voor een magnifieke lift. Wow. Hiermee creëer je een duizelingwekkend decolleté. Op-en-top vrouwelijk. Draag hem onder een blouse of topje met een diepe halsuitsnijding.

MJ Jadei OAI - banner crop

10. De push-up

De cups zijn voorzien van extra vulling. Die duwt je borsten omhoog én dichter bij elkaar. Soms is de vulling uitneembaar.Je borsten lijken groter – je decolleté dieper.

PD Sport The Game - landscape

11. De sport-bh

De sport-bh is speciaal ontwikkeld om schokken op te vangen. De stevige cups kapselen je boezem volledig in en de bh is gemaakt van zachte stoffen die snel drogen.

De missie van de sport-bh? Maximale ondersteuning en comfort bieden. Bovendien zorgt een PrimaDonna-sport-bh ook voor een mooi silhouet. Onmisbaar voor iedere sportieve vrouw.

PDTW Nursing square

12. De voedingsbh

De PrimaDonna Twist-voedingsbh heeft een uniek gepatenteerd design en is verkrijgbaar tot cup J. Je herkent hem aan zijn uitneembare beugels, stevige mousse cups, elastische binnen-bh en het aparte vakje voor kompressen. Bovendien open je hem met één hand.

Dankzij deze bh geef jij je baby discreet en in alle rust borstvoeding. De speciale bh zit supercomfortabel, voorkomt kloven en borstontstekingen én jij straalt!

Nood aan persoonlijk stijladvies?

Boek nu jouw lingerie styling afspraak en vind jouw ideale lingerie match.
Vind je boetiek