⭐️SALE: Nog meer kortingen! ⭐️Shop hier

⭐️SALE: Nog meer kortingen! ⭐️Shop hier

PD Deauville VIP - landscape
 1. Blog
 2. Lingerie
 3. Maak kennis met onze PrimaDonna-iconen: Deauville, Madison & Sophora

Maak kennis met onze PrimaDonna-iconen: Deauville, Madison & Sophora

We zijn ervan overtuigd: onze drie iconen schenken vrouwen met een vollere boezem een schitterend silhouet én meer zelfvertrouwen. Hun namen:

 • PrimaDonna Deauville

 • PrimaDonna Madison

 • PrimaDonna Sophora

Onze kwaliteitsvolle PrimaDonna-collectie focust op grotere cupmaten en is verkrijgbaar van B- tot J-cup. Met een goed ondersteunende bh kun jij de wereld aan. We ontrafelen het geheim van onze drie meestverkochte bh’s – tot op de millimeter.

Icoon 1 – PrimaDonna Deauville
Icoon 1 – PrimaDonna Deauville

Icoon 1 – PrimaDonna Deauville

De comfortabele cups van de PrimaDonna Deauville-bh kun je nergens mee vergelijken. Je herkent de wereldwijde bestseller aan zijn legendarische pasvorm: de allerbeste voor vollere borsten. Maak kennis met de best verkopende bh van de PrimaDonna-serie.

Waarin schuilt het geheim van deze klassieker?

 1. De driedelige beugel-bh telt 51 verschillende componenten. Die zijn minutieus aan elkaar gestikt en afgewerkt met de hand. Beugels, sluitingen, fijne afwerklintjes, schouderbandjes, regelaars, dubbele voering aan de cups – ga zo maar door: elk detail krijgt de grootste aandacht. En elke millimeter maakt het verschil.

 2. De stijlvolle bh is gemaakt van duurzaam materiaal. Zo blijft de stof elastisch én blijft je bh optimaal ondersteunen – ook na heel wat wasbeurten.

 3. De magnifieke Deauville-bh is afgewerkt met subtiel glanzende broderie in de cups en schouderbandjes.

 4. Zijn eigentijdse kleuren zorgen voor een elegante en vrouwelijke look. Bovendien blijven ze even sprankelend na elke wasbeurt.

Icoon 2 – PrimaDonna Madison
Icoon 2 – PrimaDonna Madison

Icoon 2 – PrimaDonna Madison

De PrimaDonna Madison-bh is comfortabel, elegant en tijdloos. Een streling voor je mooie boezem én voor het oog. Deze top-bh heeft driedelige cups, zoals de PrimaDonna Deauville. Deze bh mag absoluut niet ontbreken in jouw kleerkast – zeker als je een vollere boezem hebt. Hij biedt perfecte ondersteuning en zit je als gegoten.

Wist je dat deze bh verkrijgbaar is in …

 • verschillende kleuren
 • als longline bh
 • met stevige beugels

Kortom: voor iedere boezem wat wils.

Icoon 3 – PrimaDonna Sophora
Icoon 3 – PrimaDonna Sophora

Icoon 3 – PrimaDonna Sophora

Sensueel, elegant en gewaagd. De PrimaDonna Sophora is een absolute aanrader – zeker als je een grotere cupmaat hebt. Deze waanzinnig populaire bh biedt prima ondersteuning, extra comfort én geeft je een schitterend silhouet. Ga voor een femme-fatalelook dankzij de grafische zwarte broderie op een nude basis. En pssst… maak je set compleet met een bijpassende slip.