Badmode

Badmode

Ook op het strand wil je er zelfverzekerd uitzien en er volgens de laatste trends bijlopen! Daarom heeft Lincherie naast een uitgebreide collectie lingerie, ook een luxe collectie badmode. In veel soorten en stijlen en alle maten. Of je nu kiest voor een bikini van Marie Jo of een badpak van PrimaDonna, met ons uitgebreide assortiment vind je makkelijk de set die bij jou past.

Volg de laatste trends met ons complete assortiment badmode, met de beste pasvorm en een superieure kwaliteit. Luxe bikini's, badpakken en cover ups van de beste lingeriemerken. Ontdek alle badmode van PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda bij Lincherie online.

Onze PrimaDonna-zwemkledinglijn biedt flatterende en ondersteunende badpakken en bikini's in verschillende maten, terwijl onze Marie Jo-zwemkledinglijn elegante en verfijnde opties biedt voor de modebewuste vrouw. En voor degenen die een statement willen maken, heeft onze Andres Sarda-collectie gedurfde en gedurfde ontwerpen die zeker zullen opvallen.

Of u nu luiert op het strand of een duik neemt in het zwembad, onze luxe badmode van PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda geeft u een zelfverzekerd en glamoureus gevoel. Shop onze collectie vandaag nog en ontdek uw nieuwe favoriete badpak of bikini!