⭐️SALE: Nog meer kortingen! ⭐️Shop hier

⭐️SALE: Nog meer kortingen! ⭐️Shop hier

B2B - PDTW ido nursing 10

Voedingsbh's

Gemaakt voor moeders om elke fase van hun reis te omarmen.

Stijlvolle Voedingsbh’s voor gemak en een goed gevoel

Deze stijlvolle Voedingsbh’s zijn een uitkomst voor elke vrouw die haar pasgeboren kind graag borstvoeding geeft. Met deze bh’s combineer je het praktische comfort van borstvoedingsbh’s met stijl. Echt! Gemak kan heel goed samengaan met een luxe look, de perfecte fit en een fijn gevoel. Kijk maar eens naar de Voedingsbh’s van PrimaDonna Twist’s toplijn I Do. Of je nu gaat voor zachte tinten of klassiek zwart, van deze bh’s word je blij.

Borstvoedingsbh’s met comfort, klasse en de perfecte pasvorm

Deze voedingsbh’s staan voor ultiem comfort – ze zijn mooi vormgegeven en makkelijk te dragen. De cup heeft een mooi weggewerkt clipje, dat je met één hand opent, zodat je de baby snel kunt aanleggen. Dankzij de goed doordachte details kan je ook in deze unieke tijd rekenen op de verfijnde items van Lincherie. Van sportbh’s tot borstvoedingsbh’s, in alle fasen van je leven vind je in onze collectie lingerie van de merken PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda een bh die voldoet aan al je wensen en die het resultaat van onvervalst vakmanschap is.

Voeden in stijl

Deze bh’s liften je borsten en creëren een natuurlijke ronding. Maar het verschil tussen een voedingsbh en een gewone bh merk je wel degelijk. De speciale voedingsbh’s zitten comfortabeler en bieden je handig en snel gemak. Volledig ton-sur-ton, een verfijnd motiefje en subtiele details, deze borstvoedingsbh’s beloven je niet alleen doelgericht comfort, maar ook een geraffineerde stijl.