Mooie bruidslingerie voor de grote dag

Alleen de mooiste bruidslingerie is goed genoeg voor jouw grote dag. Bij Lincherie vind je prachtige bh’s in zachte kleuren, nachtmode, jarretels en accessoires. Alles om je partner en jezelf een boost te geven. Je hebt volop keuze uit prachtige items. Je trouwdag is een goede reden om te kiezen voor de fenomenale kwaliteit van de materialen en de fantastische pasvorm van onze premium merken.

Een passende outfit voor elke vrouw

Een bruiloft organiseren is al stressvol genoeg. Bij Lincherie helpen we je dan ook graag met het vinden van bijpassende bruidslingerie die goed en comfortabel zit. Je wilt immers een goede bh zodat de jurk de hele dag op z’n plek blijft, en mooie accessoires zoals jarretels en nachtmode om de dag mee af te sluiten. Bij Lincherie heb je veel keuze uit lingerie van premium merken zoals PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda. Deze merken, die opvallen door vakmanschap en hun jarenlange ervaring, maken uitsluitend gebruik van de beste materialen en ontwerpen lingerie in vele verschillende vormen en maten.

De perfecte fit

Of je nu een grote cupmaat hebt of juist een kleinere, bij Lincherie vind je altijd passende lingerie voor speciale gelegenheden. Lingerie moet goed passen en comfortabel zitten – dat vinden wij net zo belangrijk als jij. Laat je opmeten in de Lincherie boetieks of neem thuis met een meetlint je maten op voordat je bestelt. In onze webshop kun je altijd gratis retourneren en is verzending altijd gratis.