MJ Tom HAP - banner crop

Hotpants & shorts

Ontdek het ultieme comfort en veelzijdigheid met onze shorts, geschikt voor elke dag.

Shorts voor elke dag en elke vrouw

Zoek je shorts die niet aftekenen onder bijvoorbeeld dat mooie, nieuwe jurkje? Of voor onder je favoriete strakke jeans? Dan zijn de shorts van Lincherie je beste vriendinnen. Dit type slip tekent niet af. De shorts omarmen juist subtiel je bilpartij en zitten comfortabel op de heupen. Naadloze shorts doen het perfect onder een alledaagse outfit, terwijl de shorts met kanten details de finishing touch zijn voor een avondje uit. Je vindt ze in de collectie van Marie Jo! Wil je net iets sexier gaan? Dan misstaat een short van onze merken PrimaDonna of Andres Sarda niet. Liever een hogere slip? Dan zijn tailleslips iets voor jou!

Eigentijdse shorts voor elk moment

Naast niet-aftekenende shorts heeft Lincherie ook stijlen zonder naden en elastiek. Ze zijn super comfortabel en even elegant! De Eden-lijn van Andres Sarda is daar een prachtig voorbeeld van – echt een pareltje onder de shorts. Dankzij het verfijnde en stevige Leavers-kant ben je verzekerd van een elegant model dat heerlijk zit. Of je nu een kantoordag hebt of niet, deze shorts passen bij elk moment.

Kleur je dag

Grote kans dat je op zoek bent naar een short die past bij je huidige bh('s). Dan zoek je het liefst op kleur. Maar weet je dat je ook complementaire en soms zelfs contrasterende kleuren kunt gebruiken? Check zeker ook onze best verkopende lingeriesetjes voor extra inspiratie. Mix en match erop los met je shorts, rioslips of Italiaanse slips en je favoriete bh's.