TW East End - landscape

Bralette

Bralettes bieden comfort en elegantie voor een moeiteloze stijl.

De bralette voor verleidelijk comfort

Een bralette draag je voor luxe comfort in een perfecte pasvorm en verfijnde look. Vooral wanneer een bralette is gemaakt van transparante materialen geeft dit je een ultravrouwelijke uitstraling. Kanten varianten zorgen voor een romantische en verleidelijke look in modellen die je lichaam en zelfvertrouwen een lift geven. De stijlen en silhouetten benadrukken je vormen op een natuurlijke manier, zonder een ingebouwde, vaste structuur. Modellen zonder sluitingen trek je aan als een hemd en ogen als een prachtige bh. Dit populaire model bh heeft een vaste plek veroverd in iedere lingerielade. De elegante esthetiek van deze bh’s is terecht een blijvertje en een waardevolle aanvulling op het assortiment van Lincherie.

Vier je decolleté met diep decolleté bh’s

Bh’s zonder beugels en zonder vullingen bieden je een natuurlijke ondersteuning en een optimaal vrij gevoel. Een extra sierlijke ondersteuning vind je in deze modellen in brede kanten stroken en tule voeringen. Meer decolleté creëer je met de plunge bh’s met diep uitgesneden cups die je borsten centreren en liften voor een sensuele uitstraling. Wanneer je wel de look wilt, maar toch meer steun verwacht, dan ga je voor een bralette met onzichtbare beugels. Zachte mousse bh’s zonder beugel geven je die gulden middenweg, uitgevoerd in prachtige prints voorzien van een chique kanten randje. Met hun verfijnde, streelzachte materialen in flatterende tinten biedt Lincherie je de ultieme bralettes, altijd on trend en helemaal voor jou.

Ervaar de optimale vrijheid van niet-voorgevormde bh's

Waarom niet-voorgevormde bh's dragen in plaats van een balconette of een bh met padding? Deze modieuze modellen zorgen voor een heerlijk bevrijdende ervaring. Draag ingetogen kleuren in nudestijlen ongezien en voel je zeker als je kleding draagt die weinig verbergt. All-over kant en semitransparante stijlen in triangelmodellen zijn juist de looks die vol vertrouwen gezien willen worden. Frans kanten details en oversized kantmotieven zorgen voor die rijke, diepere dimensie. Vurig vlammend rood kant, weelderige bloemenprints of juist een zacht fluisterend roze, de bralette laat zien dat stijlvol comfort boven casual chique ook vooral de ware luxe omarmt. Combineer jouw bralette met een bijpassende slip en voel je op en top vrouwelijk in je nieuwe lingeriesetje.