🎉VIP SALE | 10% extra korting 🎉 Shop hier

🎉VIP SALE | 10% extra korting 🎉 Shop hier

TW Epirus BDR - landscape

Plunge

Een combinatie van comfort en elegantie, met een lage uitsnede voor een natuurlijke vorm van je borsten.

Plunge bh’s voor een perfect decolleté

Plunge bh’s zijn in het midden lager en dat maakt ze perfect voor kleding met een diepe halslijn. De cups van een Marie Jo of PrimaDonna bh met diep decolleté zijn licht gekanteld in tegenstelling tot een balconette met een rechte lijn. De schouderbandjes lopen vanaf de rand van de cups iets wijder uit over de schouders. Naadloze stijlen met dunne schouderbandjes in nude tinten zijn favoriet voor alledaags gebruik onder lichte kleding. ### Diep decolleté bh’s voor onder een lage halslijn

Wat je voorkeur ook heeft - kleurig kant, prints, contrast of juist simpel, stijlvol, glanzend zwart - de collectie van Andres Sarda biedt volop keuze uit fijne variaties op de diep decolleté bh's. Varianten met delicaat kant zoals een Marie Jo deep plunge bralette geven steun en vorm zonder verstevigde cups. Draag je een top of jurk die iets lager uitgesneden is, dan zijn deze niet-voorgevormde bh's niet te zien. Het belangrijkste is dat jij jezelf blij maakt met de perfect passende bh.

Bh’s voor een gestroomlijnd en rond silhouet

Wat Andres Sarda of PrimaDonna plunge bh’s voor je doen? Ze geven je een lift en een mooie ronde look. Deze stijl creëert een diepe, verleidelijke V-halslijn voor een perfect decolleté. Vind je dat bij een volle cup bh de beugels iets te hoog zitten, dan zijn de plunge bh’s een geweldige keuze. Maak je favoriet lingeriesetje compleet met een bijpassende slip of string.