MJ Tom CHB - landscape

Hartvorm

Deze volledig bedekkende beha is voorzien van hoog gesneden bovencups die uitlopen in een diep decolleté tussen de borsten, waardoor een elegante uitstraling wordt gecreëerd.

Hartvorm bh’s voor de perfecte pasvorm

Hartvorm bh’s zijn er in allerlei stijlen en maten. Dit model biedt veel ondersteuning en volgt de natuurlijke contouren van de boezem. Draag je graag kleding met een lage halslijn? Dan zijn hartvormige bh’s een fantastische oplossing. Door de lage uitsnijding past deze bh perfect onder alle kleding en zie je nooit per ongeluk een randje. Naast hartvorm-bh’s vind je op de Lincherie webshop ook andere stijlen zoals push-up bh’s, plunge bh’s en Balconnet bh’s.

Voor hartvormige bh’s ga je naar Lincherie

Nog nooit was het zo eenvoudig om een mooie Hartvorm-bh te vinden. Bij ons vind je luxe lingeriemerken zoals Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda, elk met een uitgebreide collectie hartvormige bh’s. Kies je favoriete kleur en ontwerp en selecteer je maat voor een overzicht van de beschikbare opties. Vind een plunge-beha die bij jou past, en koop een mooi lingeriesetje voor onder verschillende outfits. Weet je dat rode lingerie bijvoorbeeld ideaal is onder witte kleding? En een zwart lingeriesetje is altijd goed.

Een mooie bh voor ieder moment

De voorgevormde cups en innovatieve materialen maken Hartvorm bh’s geschikt voor iedere gelegenheid. De bh’s van onze luxe lingeriemerken hebben een fantastische pasvorm en geven je de nodige dosis zelfverzekerdheid. Een mooie outfit begint bij het kiezen van de juiste lingerie. Gun jezelf dan ook een mooi nieuw lingeriesetje en geef je boezem de juiste ondersteuning.