PrimaDonna

PrimaDonna Twist

PrimaDonna Twist is lingerie voor vrouwen met een grotere cupmaat die zich graag sexy, vrouwelijk en trendy kleden.
Shop nu

PrimaDonna

Luxelingerie die perfect past, voor cups van B tot J. Want enkel het allerbeste is goed genoeg voor een vrouw die PrimaDonna draagt. En gelijk heeft ze. Een droomcombinatie van stijl, comfort en mode.
Shop nu

PrimaDonna Swim

Luxe badmode die perfect past, voor cups van B tot H. Een droomcombinatie van stijl, comfort en mode.
Shop nu

Marie Jo

Marie Jo L'Aventure

Pure no‑nonsenselingerie waarin soberheid centraal staat, met een vleugje speelsheid. Strakke lijnen en een collectie met een unieke persoonlijkheid. Lingerie die perfect past, zodat jij elke uitdaging aankan, wat die ook mag zijn.
Shop nu

Marie Jo

Natuurlijk, gepassioneerd, spontaan. Wie Marie Jo draagt gaat door het leven met een spontane en natuurlijke charme. Haar elegantie levert haar overal bewonderende blikken op.
Shop nu

Marie Jo Badmode

De lingeriecollectie van Marie Jo is uitgebreid met een stijvolle badmode collectie van bikini’s en badpakken. Marie Jo Swim ademt luxe dankzij flatterende pasvormen, luxe materialen en fijne details.
Shop nu

Andres Sarda

Andres Sarda

Vrouwelijke en delicate lingerie die er flatterend en verleidelijk uitziet. Sarda gebruikt enkel de zachtste stoffen en meest verfijnde vormen om lingerie te maken die vrouwen prachtig vinden.
Shop nu

Designed in barcelona

Shop nu

Andres Sarda Badmode

Het avant-gardistische merk Andres Sarda uit Barcelona combineert in haar badgoedcollecties telkens opnieuw de meest innovatieve stoffen en gedurfde designs. Perfect voor hedendaagse vrouwen die een statement willen maken.
Shop nu