PrimaDonna

PrimaDonna Twist

Lingerie met lef, de perfecte combinatie van sensationele looks en ultiem comfort voor jouw grotere cupmaat: dát is PrimaDonna Twist!
Shop nu

PrimaDonna

Het creëren van mooie, stijlvolle lingerie met de perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat, dat is de missie van PrimaDonna.
Shop nu

PrimaDonna Swim

Stijlvolle badmode die perfect past, voor cups van B tot H. Een droomcombinatie van stijl, comfort en mode.
Shop nu

Marie Jo

Marie Jo

Setjes die net zo modieus als comfortabel zijn. De series van deze winter zijn spannend, frivool, sportief of urban chic.
Shop nu

Marie Jo

De Marie Jo-collectie zit opnieuw boordevol verrassende details. Verwacht je aan fashionable statement-items die barsten van levendige kleuren. En het beste? Ze passen net zo goed als dat ze eruit zien.
Shop nu

Marie Jo Badmode

De lingeriecollectie van Marie Jo is uitgebreid met een stijvolle badmode collectie van bikini’s en badpakken. Marie Jo Swim ademt luxe dankzij flatterende pasvormen, luxe materialen en fijne details.
Shop nu

Andres Sarda

Andres Sarda

Vrouwelijke en delicate lingerie die er flatterend en verleidelijk uitziet. Sarda gebruikt enkel de zachtste stoffen en meest verfijnde vormen om lingerie te maken die vrouwen prachtig vinden.
Shop nu

Designed in barcelona

Shop nu

Andres Sarda Badmode

Het avant-gardistische merk Andres Sarda uit Barcelona combineert in haar badgoedcollecties telkens opnieuw de meest innovatieve stoffen en gedurfde designs. Perfect voor hedendaagse vrouwen die een statement willen maken.
Shop nu