⭐️SALE: Nog meer kortingen! ⭐️Shop hier

⭐️SALE: Nog meer kortingen! ⭐️Shop hier

MJ Tom NAT strapless - portrait

Strapless

Biedt lift en comfort, zonder bandjes.

Strapless bh's voor elke vrouw

Voor perfect zittende strapless bh’s ga je naar Lincherie. Deze naadloze bh’s hebben geen bandjes, maar bieden dankzij de beugel en een slim ontwerp toch voldoende ondersteuning, ook in grotere maten. Investeer in mooie Bandeau bh’s in je favoriete kleur en je hoeft je geen zorgen te maken dat de bandjes zichtbaar zijn onder je outfit. T-shirt bh’s worden vooral gedragen onder strapless jurken, maar zijn ook perfect voor onder je dagelijkse outfit.

Bandeau bh’s houden van een feestje

Vaak kiezen vrouwen voor strapless bh’s als ze naar een feestelijke gelegenheid gaan. Met dit type bh heeft de boezem voldoende steun en komt hij des te mooier uit in laag uitgesneden jurken en tops. Maar met bandeau bh’s in de perfecte maat wordt elke dag een feest. Ze zitten super comfortabel en blijven de hele dag perfect op hun plek. Gun jezelf mooie lingerie die support biedt en je ook een goed gevoel geeft. Een mooie outfit begint bij de basis en dat is volgens ons toch echt een mooi lingeriesetje.

Premium merken

Bij Lincherie vind je strapless bh’s van premium merken. PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda zijn het toonbeeld van stijl en jarenlang vakmanschap. Deze merken gebruiken alleen de mooiste en beste materialen en hebben een uitgebreide range maten en pasvormen. Probeer de bandeau bh’s uit onze collectie eens - je vindt vast en zeker de perfecte bh voor jouw lichaam.