⭐️SALE⭐️ Bekijk onze aanbiedingen hier

⭐️SALE⭐️ Bekijk onze aanbiedingen hier

Naadloze bh’s voor een gestroomlijnde look

Wil jij een gladde, gestroomlijnde pasvorm? Dat bereik je met onze naadloze bh’s, die perfect staan onder een strakke top. Onze naadloze stijlen bevatten geen naden of borduursel en zijn dus haast niet zichtbaar onder je kleding. Verder staan ze garant voor ultiem draagcomfort. Door de gladde pasvorm merk je nauwelijks dat je een bh draagt! In de Lincherie online shop heb je keuze uit de mooiste naadloze exemplaren van PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda.

Strapless bh’s voor een flexibele pasvorm

Je outfit maak je compleet met de juiste bh. Onze naadloze bh’s en T-shirt bh’s zijn de perfecte keuze onder een aansluitende top of jurk. Dankzij het gladde bovenwerk is de bh praktisch niet zichtbaar onder je kleding. Ben je op zoek naar een exemplaar zonder schouderbandjes? Kijk dan eens bij ons assortiment strapless bh’s. Deze stijl is een fijne optie onder bijvoorbeeld off-shoulder tops of een strapless jurk. Je zult nog meer stralen in die mooie cocktailjurk! Welke cupmaat je ook hebt, onze strapless- en naadloze bh’s zijn er in alle maten.

Voel je zelfverzekerd met de juiste bh

Je outfit komt tot zijn recht met de juiste bh. Schouderbandjes zijn alleen zichtbaar wanneer je dat wilt, en gladde cups accentueren je boezem op subtiele wijze. Voel je zelfverzekerd met een gestroomlijnde bh die ook nog eens heel lekker zit. Van bh’s zonder beugel tot T-shirt bh’s en strapless bh’s, wat je favoriet ook is, bij ons vind je ze in eindeloos veel stijlen. Kies voor een sophisticated exemplaar in zwart of electric blue of ga voor een romantische look in zoete pasteltinten.