MJ Melipha bralette - landscape

  Zonder beugel

  Geniet van natuurlijke ondersteuning en ongeëvenaard comfort, terwijl vorm en bewegingsvrijheid behouden blijven.

  Voel je vrij met bh's zonder beugel

  De groeiende populariteit van bralettes laat zien dat bh's zonder beugel je net zo’n boost geven als een push-up bh. Je natuurlijke, super vrouwelijke silhouet krijgt de juiste support en jij een ultiem gevoel van vrijheid. De beugelloze bh’s van Marie Jo en PrimaDonna met delicaat kant, plissé en transparante tule geven je bovendien een verfijnde, sensuele look. Wil je meer variatie in je lingerielade, wissel volle cup bh’s en balconettes met beugels dan af met beha’s zonder beugel en stel zo je favoriete lingeriesetje samen. Bij Lincherie vind je stijlen met een perfecte fit voor elke cupmaat.

  Bijzonder mooi met beugelloze bh's

  Een begeerde look krijg je heus niet alleen met beugels en voorgevormde bh’s – dat is een fabeltje. Niet-voorgevormde bh’s die je boezem de nodige steun geven, zijn er in sensuele, speelse en sporty chique stijlen zonder beugels. Elastische banden en gedubbelde ondercups zorgen voor zacht comfort. Met een beugelloze bh van onze merken PrimaDonna en Marie Jo in glanzend satijn, contrasterend kant of kleurrijke prints straalt elke vrouw.

  Trendy triangelbh’s met tule in verleidelijke tinten

  Deze geraffineerde stijl met rijke details zoals kant en tule sluit perfect aan bij de visie van Andres Sarda. De bedrieglijke eenvoud van een triangelbh van dit merk, dat net als PrimaDonna en Marie Jo opvalt door vakmanschap, is dankzij chique tinten als nude en chocolade of diepglanzend middernachtblauw in satijn of vintage kant minstens zo verleidelijk als de plunge bh’s. Kies voor een gevoel van vrijheid met onze bh's zonder beugel in elegante en expressieve stijlen en complimenteer je keuze met bijpassende slips en jarretelgordels.