Bh's

Slips

Bikini's

Badpakken

Lingerie shopping made easy

Afspraak in boetiek

Virtual Shopping

Reserveer & Pas

Deskundig advies

Onze lingerie must-haves

Slide 1 of 4

Onze merken

Lincherie voor de perfecte lingerie

Iedere vrouw is uniek. Lincherie begrijpt dat als geen ander en gunt elke vrouw een luxe online shopping-ervaring. Onze merken PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda blinken uit in design en vakmanschap met onder andere bh’s in geraffineerde stijlen en een uitmuntende constructie. Ieder component en elk detail is met liefde, aandacht en precisie ontworpen en samengesteld voor een perfecte fit. Chique comfort vind je terug in onze flatterende bh’s en slips, die je natuurlijke schoonheid benadrukken. Fijne accessoires zoals sierlijke nachtmode, elegante badmode en sport bh’s maken de collecties compleet. Vier je vormen - iedere dag, bij Lincherie.

Sportswear en badmode in unieke stijlen

Naast de uitgebreide lingeriecollecties biedt Lincherie je badmode in elegante stijlen voor een fantastisch figuur. Originele kleurpatronen op corrigerende badpakken creëren een vloeiend lijnenspel. In onze bikini’s met voorgevormde cups ben je stralend klaar voor een dagje strand. Schouderbandjes, sluitingen en andere details sieren onze badmode. Met de sportswear blijf je in vorm – zeker dankzij de perfecte fit van de sportbh’s die er voor je zijn in energieke, ondersteunende stijlen. Voel je zen in yogabroeken die je alle vrijheid van beweging geven. Ademende materialen voelen aan als een tweede huid.

Gun jezelf de luxe lingerie die je verdient

Voor een lingerielade vol luxe opties geeft PrimaDonna Twist je de trends in kleurrijke prints. Extravagant, uitbundig en edgy, dit is rock ’n roll. Andres Sarda verleidt met zijn unieke combinatie van delicate lijnen en krachtige couturelingerie - sensueel en avontuurlijk met een puur wereldse uitstraling. Marie Jo is je match in opwindende en supervrouwelijke stijlen. Pasvormen waar je voorheen alleen maar van kon dromen, zijn voor Marie Jo L‘Aventure uitgevoerd in vloeiende stijlen en extra opvallende looks.