⭐️SALE⭐️ Bekijk onze aanbiedingen hier

⭐️SALE⭐️ Bekijk onze aanbiedingen hier

Nachtmode voor iedereen

Nachtmode gaat verder dan alleen een goede nachtrust – in mooie nachtmode slaap je niet alleen heerlijk, maar voel je je ook verleidelijk en mooi. Bestel bij Lincherie een satijnen pyjama of een mooi setje lingerie voor iedere avond. In onze winkel en online shop kun je terecht voor heerlijke nachtmode van premium merken, die ook prachtige bruidslingerie, accessoires en mooie body’s in hun collectie hebben. Bij ons heb je volop keuze en vindt iedereen lingerie en nachtmode in de juiste maat.

Premium merken

Bij Lincherie koop je lingerie van de premium merken PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda. Deze vakkundige merken met hun jarenlange ervaring ontwerpen smaakvolle items voor iedere gelegenheid en werken met duurzame materialen. Laat je verrassen door het zachte satijn en mooie kant en kies je favoriete set. In de winkel kun je verschillende items passen. En bestel je online je favorieten, dan kun je kosteloos retourneren.

De juiste pasvorm

Goede lingerie valt of staat bij de juiste maat. Kom daarom langs in de Lincherie boetieks of neem zelf met een meetlint je maten op om de perfecte maat te bepalen. De verschillende merken hebben allemaal hun eigen maten en zijn gespecialiseerd in verschillende pasvormen. Zo hebben wij lingerie in grotere maten en setjes voor vrouwen met een kleinere boezem of omvang. Verwen jezelf met een kort broekje met top of juist met een sexy body. Bij ons vindt iedereen de mooiste nachtmode in een perfecte pasvorm.