Met een paar stijlvolle jarretels wordt je lingerie, en dus jij, nog verleidelijker. Verras je partner of draag de jarretels puur om je panty’s goed op hun plek te houden. Het verfijnde kant en tule geven je een ultravrouwelijke look. Ga voor romantische pastel- of wittinten of juist voor sensueel zwart. Draag de jarretels met een paar panty’s of stay-ups – je zult er oogverblindend uitzien.

Vier je vrouwelijkheid met de mooiste lingerie

In onze collectie vind je jarretels van de merken PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda, die het resultaat zijn van jarenlang vakmanschap en oog voor detail. De hoogwaardige materialen geven je een gevoel van luxe. Voor een echt wow-effect draag je de jarretels bijvoorbeeld met een vrouwelijk bustier. Accentueer je boezem op subtiele wijze en creëer een taille om van te dromen. Ga voor shapewear met corrigerende bustiers van gladde materialen of kies voor een romantische retrolook met een bustier van kant of broderie.

Bruidslingerie voor een dag om nooit te vergeten

Onze collectie omvat ook lingerie die speciaal is ontworpen voor misschien wel de belangrijkste dag van je leven. Op de grote dag moet immers alles kloppen, ook je lingerie. Bij ons vind je de mooiste bruidslingerie voor een perfecte pasvorm, een stijlvolle look en een ultiem comfort op de huwelijksdag. Stem de lingerie af op je jurk en laat je figuur nóg beter tot zijn recht komen.