⭐️SALE: Nog meer kortingen! ⭐️Shop hier

⭐️SALE: Nog meer kortingen! ⭐️Shop hier

Een gestroomlijnd silhouet met luxe Shapewear

Ervaar de wonderen die Shapewear voor je kan verrichten. Met shapewear accentueer je de natuurlijke vormen van je lichaam. Je laat je van je beste kant zien met een luxe en comfortabele body of bustier. Met elegante slips met een verhoogde taille stroomlijn je je figuur. Onderjurken in chique en tijdloze nudetinten en gladde bodies met onzichtbare, geïntegreerde cups verdwijnen geruisloos onder lichte en luchtige kleding. Elastisch Leavers-kant, een nostalgische corsetterielook, sexy jarretels en andere accessoires, wat je ook kiest, de shapewear van Lincherie geeft jou die luxe, unieke look.

Figuurcorrectie en een legendarische fit

Dit genre lingerie is inmiddels zo populair dat elk merk er een eigen en exclusieve variatie op heeft. Hoe kies je de beste Shapewear voor jou, je lichaam en je kleding? Weersta de verleiding en kies vooral niet voor een maatje kleiner. Een luxueuze PrimaDonna body of Marie Jo slip die je figuur corrigeert, is juist precies op maat gemaakt voor het gewenste effect. Stevige, diepere cups met een verhoogd zijstuk liften je borsten. En met een figuurcorrigerend jurkje en je favoriete bh creëer je een legendarische fit en ultiem comfort.

Transformeer je look met onze shapewear

De nieuwe generatie Shapewear is er in allerlei varianten. Deze mode mag simpelweg niet ontbreken in je lingerielade. Lichtere uitvoeringen in zachte materialen die de huid laten ademen, creëren zachte en soepele lijnen. Stijlen met stevig materiaal modelleren je billen, buik en taille voor een ultravrouwelijk silhouet en tekenen niet af onder je kleding. Elegante body’s met een figuurcorrigerend effect in elastische kant en tule geven je in diep nachtblauw of sexy zwart iets mysterieus.