MJSW Su Ana - landscape
  1. Blog
  2. Badmode
  3. Ontdek onze 6 soorten badpakken

Ontdek onze 6 soorten badpakken

Benieuwd naar het badpak dat perfect bij je past? Onze ervaren lingerie stylists zetten zes soorten badpakken op een rij én verklappen welk stylingeffect elk badpak op je lichaam heeft. Kortom: alles over badpakken!

Draag jij liever een bikini? Ontdek onze complete bikini style guide!

PDSW Damietta - square

1. Voorgevormd badpak

Een badpak met voorgevormde cups geeft je boezem een mooie vorm. De stevige cups zijn binnenin voorzien van een laagje schuim. Met een voorgevormd badpak ga je voor optimale ondersteuning – zeker als je een vollere boezem hebt.

PDSW Nayarit - square

2. Badpak met beugels

Heb je graag wat extra stevigheid? Dan biedt een badpak met beugels de perfecte oplossing. Die geven je het gevoel dat je een bh draagt. De voorgevormde vaste cups zijn voorzien van een beugel én een stevige rand. Zo voorkom je afzakkende schouderbandjes. Ga voor maximale ondersteuning met een badpak met beugels.

MJSW Su Ana - square

3. Plunge badpak

Een badpak met een diep decolleté accentueert je borsten. Zo krijgt je hele decolleté een mooi bruin kleurtje. Het eigentijdse badpak geeft je een stijlvolle en zomerse look. Het decolleté van sommige plunge badpakken komt tot je navel: een warme aanrader voor vrouwen met een tikkeltje lef.

PDSW Celaya - square

4. Strapless badpak

Een strapless badpak zit comfortabel en oogt elegant. Het accentueert je schouders. Zo creëert het bandeau-badpak een sensuele en tikkeltje speelse look . Ook handig: zonder schouderbandjes maak je je geen zorgen over tanlines.

PDSW Latakia - square

5. Tankini

Een tankini zit supercomfortabel en geeft je een trendy look. Het is een bikini waarvan het bovenstuk lijkt op een tanktop. Je buik is helemaal bedekt – dat vinden veel vrouwen zo fijn aan een tankini. Het topje is voorzien van stevige cups die je borsten ondersteunen én liften.

PDSW Barrani - square

6. Shapewear badpak

Op het strand voel je je graag zelfverzekerd. Daarom zijn veel vrouwen verknocht aan hun corrigerend badpak. Dat is gemaakt van een sterkere stof. Het resultaat? Een shapewearbadpak maakt je lichaam strakker, creëert een magnifiek silhouet én boost je zelfvertrouwen.