MJSW Tazar - square
  1. Blog
  2. Badmode
  3. Ontdek drie types badmode en de leukste strandaccessoires

Ontdek drie types badmode en de leukste strandaccessoires

Waarom bestaan er zoveel schitterende types badmode? Het antwoord is even eenvoudig als geniaal: zo vindt iedere vrouw de bikini, het badpak of de tankini die perfect bij haar past. Elk lichaam is anders, en smaken verschillen. Daarom biedt onze fonkelnieuwe zomercollectie voor elk wat wils. En wat maakt je zomerse look helemaal af? Een knap en zomers strandaccessoire, natuurlijk! Deze zonnige blog stoomt je klaar voor een fantastische zomer.

MJ SW - Su Ana - square

1. Bikini

Sommige vrouwen voelen zich onzeker in een bikini . Dat is natuurlijk nergens voor nodig. Elk lichaam is prachtig. Toch bestaat er voor elk lichaam een ideaal bikinitype – ook voor jou. Het geheim? Kies een bikini die je mooie zones in de kijker zet. Zo voel je je zelfverzekerd en dat straal je uit. Heb je bijvoorbeeld een grotere cupmaat? Ga dan voor een vollecup-type dat je borsten de juiste steun biedt.

PDSW Barrani - square

2 - Badpak

Benieuwd naar onze nieuwe collectie badpakken? Elke serie laat je dromen van een zonnige vakantie op een hagelwit strand. De schitterende kleuren en flatterende pasvormen geven je een prachtig silhouet. Ons advies: ga voor een badpaktype dat je mooie zones accentueert. Wat een effect!

PDSW Latakia - square

3. Tankini

Jaar na jaar wint de tankini aan populariteit. Het bovenstukje lijkt op een tanktop: het is veel langer en bedekt je buik. Ben je wat onzeker over je buik? Dat hoeft natuurlijk niet. Veel vrouwen zijn dol op het gemak en comfort van een tankini. Anderen zijn gewoon helemaal verknocht aan de elegante uitstraling van een prachtige tankini. Geef je zelfvertrouwen een boost met een tankini!

MJSW Apollonis

4. Strand accessoires

Heb je je favoriete badmode gekozen? Maak dan je zomerse look helemaal af met een hip en stijlvol strandaccessoire. Kiezen maar!

Strandjurk Hét gedroomde strandaccessoire voor iedere fashionista: een luchtige strandjurk. Die trek je snel over je bikini of badpak aan. Superhandig én comfortabel.

Kaftan Met een schitterende kaftan kies je voor luxueus comfort. Het kleurrijke accessoire creëert een glamoureuze strandlook. Een vleugje magie uit het Oosten.

Pareo Een pareo is een grote omslagdoek. Het is een eeuwenoud kledingstuk dat terugkeert in veel culturen. Je drapeert hem snel en eenvoudig over je bikini of badpak. En hup … je kunt pronken met een mooie rok of jurk.