‌
  1. Blog
  2. Badmode
PD Swim Najac - landscape

Badmode

Welkom bij onze swimwearblog, jouw go-to voor alle informatie over badpakken en bikini's. Onze blog omvat een breed scala aan onderwerpen, van de nieuwste swimweartrends tot tips over hoe je je zwemkleding goed kunt verzorgen en wassen. Wij begrijpen dat zwemkleding een belangrijk onderdeel is van elke zomergarderobe en ons doel is om je te voorzien van de informatie en inspiratie die je nodig hebt om de perfecte stijl te vinden en er goed uit te blijven zien. Of je nu op zoek bent naar advies over de beste badpakstijlen voor jouw lichaamstype of gewoon op de hoogte wilt blijven van de nieuwste swimwear, in onze blog vind je alles wat je nodig hebt. Dus leun achterover, ontspan en duik in onze wereld van swimwear.

MJSW Saranji - square

Wassen van je badmode: experts geven tips

De manier waarop je je badmode wast en verzorgt, speelt een rol in de levensduur van je mooie zwemkleding. Je bikini of badpak draag je niet zo vaak. Toch krijgen de delicate stoffen een boel te verduren: zonnecrème, zwembadchemicaliën, zout zeewater, zweet en zonlicht vervagen de stralende kleuren van je fonkelnieuwe bikini. Of erger: veroorzaken slijtplekken. Maar er is ook goed nieuws: met de juiste tips en tricks gaat je badmode extra lang mee. Duik in het advies van onze ervaren experts – je staat versteld van het resultaat.

MJSW Su Ana - landscape

Ontdek onze 6 soorten badpakken

Benieuwd naar het badpak dat perfect bij je past? Onze ervaren lingerie stylists zetten zes soorten badpakken op een rij én verklappen welk stylingeffect elk badpak op je lichaam heeft. Wist je dat je badmode extra lang meegaat dankzij het juiste was- en droogadvies? Maar eerst … alles over badpakken!

PDSW Barrani - square

Ontdek onze 9 soorten bikini’s

Benieuwd naar het bikinitype dat perfect bij je past? Onze lingerie stylists zetten negen soorten bikini’s op een rij én beantwoorden al je zomerse vragen. Hoe kreeg de triangelbikini zijn naam? Wat is het verschil tussen een plunge- en push-up bikini? En welk stylingeffect creëert een balconnet bikini? Plons mee in de wereld van bikini’s.

MJSW Tazar - square

Ontdek drie types badmode en de leukste strandaccessoires

Waarom bestaan er zoveel schitterende types badmode? Het antwoord is even eenvoudig als geniaal: zo vindt iedere vrouw de bikini, het badpak of de tankini die perfect bij haar past. Elk lichaam is anders, en smaken verschillen. Daarom biedt onze fonkelnieuwe zomercollectie voor elk wat wils. En wat maakt je zomerse look helemaal af? Een knap en zomers strandaccessoire, natuurlijk! Deze zonnige blog stoomt je klaar voor een fantastische zomer.