ONZE SALE IS AFGELOPEN

Ontdek onze nieuwe collectie of schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alles wat we te delen hebben!
Nieuwe collectie

Shop je favoriete bikini tijdens de bikini sale

Wie denkt aan bikini’s fantaseert er graag een parelwit strand met wuivende palmbomen bij. Maar ook als je naar het zwembad trekt, zie je er graag stijlvol uit. Draag daarom een kwaliteitsvolle bikini van PrimaDonna, Marie Jo of Andres Sarda. Onze drie luxemerken ontwerpen de knapste collecties badmode die iedere vrouw laten stralen – ook jou. En er is meer goed nieuws: boven op je schitterend silhouet krijg je een supermooie korting ! Want tijdens de bikini sale verwennen we jou met kortingen tot 50 procent.

Zet jezelf in het zonnetje met een nieuwe bikini

Elk lichaam is anders. En smaken verschillen. Dat wéten we bij Lincherie. Daarom zorgen we voor een enorm uitgebreid assortiment lingerie en badmode. Onze drie paradepaardjes PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda zetten in op creativiteit en innovatie. Elke bikini is een uniek ontwerp dat uitblinkt in luxe en comfort. Het is wel belangrijk dat je de bikini kiest die perfect bij je past. Vraag dus gerust advies aan een van onze lingeriestylisten. Ze zijn er om je te helpen. Ontdek je ideale bikinimatch tijdens onze bikini sale. Stralen maar!

Het leven is leuker in een bikini

Een bikini van een van onze luxueuze lingeriemerken:

  • creëert een schitterend silhouet
  • ondersteunt je boezem zit supercomfortabel

Plan je een strandvakantie of trek je vaak naar het zwembad? Investeer dan in een kwaliteitsvolle bikini. Dat is écht een wereld van verschil. De superieure pasvormen, verfijnde stoffen en prachtige trendkleuren zijn onevenaarbaar. Met een bikini van PrimaDonna, Marie Jo of Andres Sarda heb je goud in handen én om je lijf. Ervaar zélf het effect van een superieure bikini. Maak kennis met je perfecte strandoutfit tijdens onze bikini qale. Nog een tip: ga ook zeker eens kijken naar de interessante koopjes bij onze badpakken en lingerie. Je profiteert van kortingen tot 50 procent.

Ontdek al onze sale

Alle saleSale bh's - Sale slips - Sale lingerie

Sale badmode - Sale badpakken

Sale alle merken - Sale Marie Jo - Sale PrimaDonna - Sale Anders Sarda

Sale alle cupmaten - Sale A-B-C cup - Sale D-E cup - Sale F+ cup