ONZE SALE IS AFGELOPEN

Ontdek onze nieuwe collectie of schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alles wat we te delen hebben!
Nieuwe collectie

Alle bh-maten in sale: van A tot K

Lincherie verwent je met mooie kortingen . Onze drie merken PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda ontwerpen luxueuze lingerie. Elke bh is een uniek kunstwerkje, opgebouwd uit minstens veertig verschillende componenten. Die zijn perfect op elkaar afgestemd en creëren samen een superieure pasvorm. Het resultaat is verbluffend. Onze collecties zijn beschikbaar van cupmaat A tot en met K. Al onze bh-maten zijn nu in sale. Ontdek jouw perfecte lingeriematch en profiteer van kortingen tot 50 procent.

Draag jij de juiste bh-maat?

Onderzoek wijst uit dat vier op de vijf vrouwen rondlopen met een verkeerde bh-maat. Dat is té veel. Iedere vrouw verdient een goede bh die zit als gegoten. Want de juiste bh-maat betekent een wereld van verschil. Elke kwaliteitsvolle bh telt minimaal veertig aparte onderdeeltjes die per maat maar een paar millimeter van elkaar verschillen. Zo voelt het alsof je bh op maat is gemaakt – speciaal voor jou. Met de juiste bh-maat ben je zeker van:

  • optimale steun
  • maximaal comfort
  • een stralende look

Ben je niet zeker van je bh-maat? Of heb je vragen over een pasprobleem? Onze lingeriestylisten maken je graag wegwijs. Zij meten je nauwkeurig op én lossen je pasprobleem op. Zo vind jij je perfecte lingeriematch. Goed nieuws: nu zijn al onze bh-maten in sale – van A tot K. De perfecte gelegenheid voor een kennismaking met onze kwaliteitsvolle lingeriemerken!

Shop je ideale bh-maat

De juiste bh-maat heeft niet alleen een positief effect op je decolleté. Je doet er ook je gezondheid een groot plezier mee. Want een bh die mooi aansluit, voorkomt nek-, rug- en hoofdpijn. Jarenlang een foute bh-maat dragen, kan zelfs leiden tot houdingsproblemen – zeker als je een vollere boezem hebt. Kortom: ga voor perfect passende lingerie. Bestel nu! Je profiteert van kortingen tot 50 procent.

Ontdek alle sale

Alle saleSale bh's - Sale slips - Sale lingerie

Sale badmode - Sale bikini's - Sale badpakken

Sale alle merken - Sale Marie Jo - Sale PrimaDonna - Sale Anders Sarda

Sale A-B-C cup - Sale D-E cup - Sale F+ cup