⭐️SALE: Nog meer kortingen! ⭐️Shop hier

⭐️SALE: Nog meer kortingen! ⭐️Shop hier

MJ Jane BDC - landscape
 1. Blog
 2. Lingerie
 3. Wow! Daarom zijn onze Marie Jo iconen zo populair.

Wow! Daarom zijn onze Marie Jo iconen zo populair.

Marie Jo ontwerpt lingerie voor iedere vrouw, op elk moment in haar leven. Toch zweren heel wat vrouwen bij onze populaire bestsellers. Maak kennis met onze iconen:

 • Marie Jo Avero

 • Marie Jo Jane

 • Marie Jo Tom

 • Marie Jo Louie

De stokpaardjes van deze drie toppers? Uitstraling en kwaliteit. Ontrafel de geheimen van onze opmerkelijkste Marie Jo-klassiekers

Icoon 1 – Marie Jo Avero
Icoon 1 – Marie Jo Avero

Icoon 1 – Marie Jo Avero

Marie Jo bepaalt sinds 1981 de norm voor lingerie. In onze ateliers creëren we vernieuwende collecties met tonnen geduld, liefde en passie. Onze allergrootste troef? De verrassende combinatie van innovatieve materialen en technieken met de tragere wijsheid van vakvrouwschap.

De Marie Jo Avero-serie is daar een prachtig voorbeeld van. Die bh herken je aan zijn:

 • perfecte pasvorm
 • unieke motief
 • verschillende kleuren
 • chique look
Icoon 2 – Marie Jo Jane
Icoon 2 – Marie Jo Jane

Icoon 2 – Marie Jo Jane

Elke bh die Marie Jo lanceert, is eerst uitvoerig gepast en getest door vrouwen in het echte leven. Elk stukje is geperfectioneerd – stukje bij beetje. Tot de bh voldoet aan de hoogste normen. De duur van dat proces? Achttien maanden! Maar het resultaat staat er dan ook!

De tweede klassieker die iedere vrouw moet ontdekken: de Marie Jo Jane. Die geliefde bh is bekend om zijn schoonheid en klasse – wereldwijd. Denk groots: je droomhuwelijk! (Al trekken heel wat vrouwen hem daarna nooit meer uit.) Typisch voor de Marie Jo Jane is zijn mooie en luxueuze kant. De betoverende bh is verkrijgbaar als push-up, T-shirt- en strapless-bh én in verschillende kleuren.

Icon 3 – Marie Jo Tom
Icon 3 – Marie Jo Tom

Icon 3 – Marie Jo Tom

De Marie Jo Tom-serie biedt de ultieme T-shirt-bh. Die kun je perfect onder een strak T-shirt of strakke jurk dragen zonder dat je een afgetekende lijn ziet. De mousse bh zet je decolleté in de kijker – mooi en elegant. De typische bolletjes op de schouderbandjes en tussen de cups creëren een unieke en speelse stijl. Bovendien zorgen het cleane design en de zachte stof voor topcomfort. Met de Marie Jo Tom is het liefde op … de eerste pasbeurt.

Icon 4 – Marie Jo Louie
Icon 4 – Marie Jo Louie

Icon 4 – Marie Jo Louie

Marie Jo breidde zijn iconische familie uit met Marie Jo Louie, de ultieme comfort-bh mét stijlvolle designerlooks.