MJ Jhana briefs - landscape
  1. Blog
  2. Lingerie
  3. 4 soorten slips: ontdek de slip die (bij) jou past

4 soorten slips: ontdek de slip die (bij) jou past

Heb je ooit de kracht gevoeld van een matching lingeriesetje? Een matching beha en slip doen je zelfverzekerd voelen en vult je mooie figuur op de beste manier aan! Naast onze 12 verschillende bh stijlen hebben we 4 verschillende soorten slips. We geven je een kort overzichtje mee, want het vinden van de juiste pasvorm is belangrijker dan je denkt! Alle slips hebben hun eigen look en comfort level. Kent jij het verschil tussen een rioslips en slip met hoge taille? Weet je wanneer je een hotpants moet dragen? Of welke slip het meest flatterend is voor jouw figuur?

Wij leggen het je graag even uit:

MJ Yoly rio breifs - square

1 – De rioslip

De ‘gewone’ slip. Achteraan bedekt hij je billen, vooraan is hij mooi uitgesneden en bovenaan komt hij tot aan je heupen. Onze collectie rioslips biedt voor iedere vrouw wat wils: glad of met verleidelijke kant, naadloos of met tule aan je benen, you name it!

De rioslip zorgt voor een sierlijk silhouet. Je kunt hem combineren met alle bh-stijlen. Zijn look is tijdloos en vrouwelijk. Een mooie rioslip past bij elke gelegenheid.

PD Madison FDP - highwaist briefs - square

2 – De tailleslip

Een tailleslip pakt je buik en taille helemaal in. Ook je billen zijn meer bedekt dan in een gewone rioslip. Veel vrouwen zijn verknocht aan zijn typische, elegante beenuitsnijding. De extra stof aan je taille en buik voelt heerlijk comfortabel – zeker wanneer je kiest voor een getailleerde jurk.

De tailleslip meet je een retrolook aan. Hij staat prachtig met een balconette of triangel-bh. Hou je van lingerie die je lichaam wat meer bedekt? Dan is de tailleslip helemaal jouw ding.

MJ Jadei OAI hotpants - square

3 – Shorts & hotpants

Deze pasvorm heeft lange pijpjes die je billen helemaal bedekken. Bovenaan reiken ze tot aan je heupen. Met shorts ga je voor een uitgesproken jonge look met een tikje retro. Onze comfortabele shorts zijn ideaal voor onder je strakke kleding: dankzij de dunne afwerking is er geen lijn te bespeuren.

De pijpjes van hotpants zijn iets korter dan die van shorts. Het resultaat? De onderkant van je billen is nog net zichtbaar. Bovenaan zitten ze tot aan je heupen. Deze slip zit uiterst comfortabel. Hij oogt vrouwelijk as hell met een vleugje retro. Je combineert hem met elke bh-vorm. Ideaal voor onder een nauw aansluitende rok of broek.

TW Glass Beach thong - square

4 – De string

De string laat je billen helemaal bloot. Ze heeft een T-vorm en is vooraan extra hoog uitgesneden. Iets voor jou? Check dan zeker onze luxestrings met schitterende kant of broderie. Deze pasvorm tekent nooit af: je billen zijn helemaal bloot. Waanzinnig sensueel. De hoge uitsnijding geeft je een elegant en sierlijk silhouet. Prachtig in combinatie met een balconette.

ONZE LINGERIE STYLIST ZEGT... ❤️

"Koop altijd twee verschillende slips om met je bh te combineren: een bh kan een paar keer gedragen worden voordat hij gewassen wordt en zo heb je dus altijd een passend setje! Kies bijvoorbeeld een rio slip voor onder je favoriete jeans en een string voor onder een getailleerd jurkje... zo is er voor elke outfit wat wils!" - Lingerie stylist Suzanne

Nood aan persoonlijk stijladvies?

Boek nu jouw lingerie styling afspraak en vind jouw ideale lingerie match.
Vind je boetiek