1. Blog
  2. Lingerie
TW East End BTQ - landscape

Lingerie

In onze blog vind je altijd inspiratie op het gebied van lingerie. Van style guides voor bh's en slips tot de beste tips van onze lingeriestylisten, je vindt het bij ons. We geven je ook graag professioneel advies over hoe je je lingerie mooi kunt houden. Onze blog is de ideale plek om de populairste lingerietrends van het seizoen te ontdekken, zodat je er altijd op je best uitziet. En als je ons lingerieassortiment nog niet kent, stellen we je graag onze lingerie-iconen voor. Deze favorieten van onze klanten zullen je helpen de perfecte lingerie te vinden die bij jouw stijl en wensen past.

MJ Tom SLC - landscape - low res

Ontdek de favoriete iconen van onze lingerie stylists

Elk nieuw seizoen steken wij onze bestsellers in een nieuw jasje. Onze lingerie stylists delen graag met jou wat ze zo speciaal maken en waarom je ze aan jouw lingerielade moet toevoegen.

Ontdek de favoriete icons van onze lingerie stylists in hun nieuwe on-trend kleur van A tot K cup.

Welke icon is jouw favoriet?

Lingerie-styling-header-Montara

10 tips voor de perfecte lingerie garderobe!

Onze lingerie styliste geeft haar top 10 tips voor het vinden van je perfecte beha en slipje... en hoe je ze moet onderhouden! Ontdek haar gouden regels en stylingadvies voor een prachtige lingeriegarderobe.

Header -briefs blog retail

4 soorten slips: ontdek de slip die (bij) jou past

Ken jij alle soorten slips? Nee? Dan lichten wij een ‘slipje’ van de sluier. Want de pasvorm die je draagt, is belangrijker dan je denkt. Elke slip heeft zijn typische stylingeffect én biedt een ander soort comfort. Ken jij het verschil tussen een rioslip en tailleslip? Wanneer draag je hotpants? En welk soort lingerie matcht met jouw lichaamsvorm? Tijd voor een slipjesoverzicht.

2023 trends - header

3 must-try lingerie trends voor winter 2023

De schoonheid en kracht van de nieuwste trends in lingerieland blazen je omver. Onze missie klinkt hetzelfde: ervoor zorgen dat vrouwen zich mooi voelen in de juiste lingerie én dat verdient elke vrouw élke dag. ​Maak kennis met de drie toptrends van herfst winter 2023.

Cuzco-landscape-bralette

Mode favoriet: De must-have bralette

De trendy bralette is dit seizoen overal! Met beugel of zonder, luxueus kant of elegant transparant: voor elke vorm en maat is er een passende bralette... ​ ​ Ontdek onze drie stijlen bralettes en wat ze doen voor jouw boezem!

Retail - blog - icons - Madison

Maak kennis met onze PrimaDonna-iconen: Deauville, Madison & Sophora

Onze kwaliteitsvolle PrimaDonna-collectie focust op grotere cupmaten en is verkrijgbaar van B- tot J-cup. Met een goed ondersteunende bh kun jij de wereld aan. We ontrafelen het geheim van onze drie meestverkochte bh’s – tot op de millimeter.

Marie Jo Jane - landscape

Wow! Daarom zijn onze Marie Jo iconen zo populair.

Marie Jo ontwerpt lingerie voor iedere vrouw, op elk moment in haar leven. Toch scoren sommige bh’s nog beter dan andere. Maak kennis met onze iconen: Marie Jo Avero, Marie Jo Jane, Marie Jo Tom en Marie Jo Louie. De stokpaardjes van deze 4 toppers? Uitstraling en kwaliteit. Ontrafel de geheimen van onze opmerkelijkste Marie Jo-klassiekers.

AS-Miley-landscape

12 soorten bh’s: welke pasvorm past bij jouw boezem?

Bh’s vind je in allerlei vormen. Waarin schuilen de verschillen? En welke pasvorm matcht met jouw lichaam? Een bh biedt meer dan alleen ondersteuning: elke pasvorm accentueert je silhouet op een andere manier. Benieuwd welke soort bh jou op het lijf is geschreven? We pluizen het samen uit.

Retail - high summer blog - header

Zes lingerie styling tips voor je zomeroutfit!

Maak je outfit dit zomer af met onze zes stylingtips en inspiratie van de lingerie stylists.

Blog-Retail

Zes lingerie styling tips voor onder je feestoutfit!

Maak je outfit dit feestelijke seizoen af met onze zes stylingtips en inspiratie van de lingerie stylists.