PD Montara - landscape
  1. Blog
  2. Lingerie
  3. 10 tips voor de perfecte lingerie garderobe!

10 tips voor de perfecte lingerie garderobe!

Onze lingerie stylist geeft haar top 10 tips voor het vinden van je perfecte beha en slipje... en hoe je ze moet onderhouden! Ontdek haar gouden regels en stylingadvies voor een prachtige lingeriegarderobe.

MJ Jane BDC slip - square

1. Investeer in twee slips

Investeer in twee slips voor elke bh die je hebt. Aangezien je een bh een paar dagen achter elkaar kunt dragen, heb je zo altijd een matchend setje! Kies twee verschillende modellen om er zeker van te zijn dat je voor elke outfit de juiste slip hebt.

Retail shoot - back band - square

2.Goede ondersteuning

De rugband van een bh is verantwoordelijk voor 80% van de ondersteuning. Velen kiezen voor een lossere band omdat ze denken dat dit comfortabeler is, maar dit zorgt juist voor meer druk op de schouders, waardoor de bh niet prettig zit. Als de band aan de achterkant omhoog komt, kies dan een maat kleiner!

MJ Jadei OAI thong - square

3. Weg met zichtbare lijntjes!

Bij strakkere kleding en dunnere stoffen kun je zichtbare lijntjes vermijden door te kiezen voor een string of slip met platte naden of broderie.

Retail shoot - wires - square

4. Kleed je boezem aan

Er is een methode om je bh goed aan te trekken! Doe je armen door de bandjes en maak de rugband vast. Plaats je borsten goed in de cups en zorg ervoor dat de beugel achter het borstweefsel zit en niet insnijdt. Stel de bandjes zo in dat er twee vingers tussen het bandje en je schouder passen. Nu ben je klaar voor de dag!

MJ Melipha hotpants - square

5. Alles onder controle.

Voel je je onzeker over je buik, kies dan voor een hoge tailleslip die je hele buik bedekt en extra ondersteuning geeft. Ga je voor een speelsere look, dan zit een shorty iets hoger op de buik dan sommige andere modellen.

TW Verao  balcony - square

6. Mooi decolleté.

Heb je wat extra volume nodig? Een balconnet-bh lift je borsten en geeft het bovenste deel van je boezem meer volume. Push-up-bh's creëren ook de illusie van een vollere en stevigere boezem.

TW Petit Paris briefs - square

7. Comfort boven alles

Een slip mag niet knellen of insnijden, want je moet je er de hele dag comfortabel in voelen. Kies voor een model met een bredere tailleband of een model dat lager op de buik zit als je daar de voorkeur aan geeft. We hebben een stijl voor elk lichaam!

Retail shoot - straps - square

8. Afzakkende bandjes

Zakken je bandjes altijd af? Full cup-, plunge- en push-up-bh's hebben bandjes die dichter bij de hals zitten en daardoor zakken ze minder snel af. Balconnet-bh's laten meer van je decolleté zien en de bandjes zitten meestal verder uit elkaar, richting de schouders.

MJ Jereme SAF - square

9. Ken je halslijn.

Verschillende outfits vragen om verschillende bh's. Een balconnet-bh staat prachtig onder een laag uitgesneden en ronde hals, terwijl plunge- en push-up-bh's ook kunnen worden gedragen onder een diepe V-hals. Full cups bieden optimale ondersteuning maar kunnen een hogere cup hebben, waardoor ze geschikter zijn voor een hogere halslijn.

Retail shoot - packaging - square

10. Wassen met zorg

Behandel je bh's en slips met zorg om ze op hun mooist te houden. Deze delicate items kun je het beste met de hand wassen, maar als je liever in de machine wast, gebruik dan een beschermend waszakje en kies voor een korte wascyclus op maximaal 30°C