DE PERFECTE PASVORM IN 5 STAPPEN

Onze missie is jou lingerie aanbieden die perfect past en comfortabel aanvoelt, zonder snijdende schouderbandjes, openstaande cups of knellende beugels. Lingerie waarin jij je comfortabel, vol zelfvertrouwen en mooi voelt, én dat ook uitstraalt. We hebben er alles aan gedaan zodat onze lingerie perfect past bij jouw lichaamstype en stijl. Veel vrouwen hebben moeite bij het vinden van de perfecte beha. We kunnen je heel wat nuttige tips geven, maar uiteindelijk pas je lingerie best even voor je ze koopt.

Hoewel we onze lingerie ook online verkopen, raden we onze klanten aan een Lingerie Styling bij Lincherie te boeken. Tijdens deze ervaring meet één van onze professionele Lingerie Stylistes je correct op en zoekt die mee naar jouw perfecte stijl. Boek je Lingerie Styling sessie hier.

step1

1. CONTROLEER HET MIDDENSTUK VAN DE BEHA

Dit stukje moet mooi op het lichaam aansluiten, zonder in de huid te snijden of te los te zitten.

TIP: Om de pasvorm van de cups te beoordelen, gebruik je best een bh zonder vulling.

step2

2. HOE ZITTEN DE BEUGELS?

Volg de beugels met je vinger. Voor de beste pasvorm sluiten de beugels mooi aan op de huid en voelen ze comfortabel aan rond de borsten.

Zitten de beugels op de borsten of staan ze weg van de borst, dan zijn de cups te klein. Probeer één of twee cupmaten groter. Zitten de beugels te los, neem dan een kleinere cupmaat.

step3a

3. CONTROLEER VERVOLGENS DE CUPS

Zie je dat de cups in de borsten snijden of zit de stof rond de cups niet goed, dan is de maat waarschijnlijk niet oké. De cups moeten je borsten volledig omhullen en een mooi, strak silhouet vormen.

Om de pasvorm van de cups te beoordelen, gebruik je best een beha zonder vulling.

step4

4. DE RUGBAND IS HET ONDERDEEL DAT DE MEESTE STEUN BIEDT

Sluit je beha met het middelste haakje. Als de achterkant omhoog kruipt en niet mooi horizontaal zit, dan is de band waarschijnlijk te los en neem je beter het laatste haakje. Je moet makkelijk twee vingers onder de sluiting aan de achterkant van de band kunnen stoppen. Als er meer dan twee vingers onder kunnen, dan zit de band te los. De band zit te strak als je er geen twee vingers onder krijgt.

TIP: Denk eraan dat wanneer je een smallere rugband neemt, je ter compensatie een grotere cupmaat moet nemen. Zit een 85C cup te los, probeer dan een 80D.

step5

5. TOT SLOT VERSTEL JE DE SCHOUDERBANDJES.

De schouderbandjes moeten strak aansluiten, zonder in de schouders te snijden of sporen na te laten. De band biedt de meeste ondersteuning, terwijl de schouderbandjes het gewicht van de borsten helpen te verdelen.

BH-maattabel

Size
EU 65 70 75 80 85 90 95 100 105
UK 30 32 34 36 38 40 42 44 46
FR 80 85 90 95 100 105 110 115 120

Slips & badmode-maattabel

XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL
EU 36 38 40 42 44 46 48 50 52
UK 8 10 12 14 16 18 20 22 24

Heb je nog vragen?

Laat onze lingerie styliste je bijstaan met het juiste stijl- en maatadvies.

Vind een boetiek