🌲

Party Essentials

It's party time!

Breng uw feestoutfit op punt met lingerie. Ontdek de meest luxueuze items, van body's tot shapewear, voor een perfecte eindejaar look! Zo ga je het nieuwe jaar stralend tegemoet!

Bodies

De body is overal dit najaar, en terecht! Bodies creëren een vrouwelijk, gestroomlijnd silhouet en zijn tegelijkertijd trendy, comfy én een tikje corrigerend! Gebruik het als geheime kracht onder je outfit.

Shapewear slip

Het geheim van een goede feestlook zit onder je kleding! Met perfect passende lingerie krijg je niet alleen een confidence boost, maar ziet je outfit er ook spot on uit. Kies voor de juiste shapewear die je lichaam een optische boost geven. Shine on!​

Strapless bh's

Onze strapless beha's bieden ongeëvenaarde ondersteuning onder al uw strapless, off-the-shoulder en spaghettibandjes outfits. Zo ga je zelfverzekerd de dansvloer op! Verkrijgbaar van A- tot G cup. Verkrijgbaar tot G cup.​ ​

Tailleslips

Deze slips flatteren elke lichaamsvorm. Tailleslips zijn licht corrigerend en een vormen een geweldig alternatief voor traditionele shapewear.