PDTW Nursing landscape
  1. Blog
  2. Voedingsbh's
  3. Checklist: de ultieme kenmerken van een goede voedings-bh

Checklist: de ultieme kenmerken van een goede voedings-bh

Nieuwe mama, proficiat met je zwangerschap en/of de geboorte van je kleine spruit. De start van een nieuw avontuur. Ben je van plan om borstvoeding te geven? Dan is een voedings-bh kopen een absolute must – zeker als je een grotere cupmaat hebt. Want een kwaliteitsvolle voedings-bh staat garant voor extra comfort, een optimale melktoevoer én goede ondersteuning. Waarop moet je letten? Wat zijn de ultieme kenmerken van een goede voedings-bh? Onze ervaren lingerie stylists helpen je graag op weg met een handige checklist.

DSC0334

#1 – comfort

Onderschat nooit de rol van een kwaliteitsvolle borstvoedings-bh. Onze PrimaDonna Twist-voedings-bh’s:

  • bieden optimaal comfort
  • zijn gewatteerd en voelen zacht aan
  • zijn voorzien van interne cups die het grootste deel van je borst bedekken
  • bieden optimale ondersteuning

Heb je advies nodig? Maak gerust een afspraak in een van onze boetieks. Onze lingerie stylist helpt je graag verder.

DSC0347

#2 – materiaal

De PrimaDonna Twist-borstvoedings-bh’s zijn speciaal ontworpen voor jouw comfort én dat van je baby. Onze ontwerpers kiezen voluit voor duurzame materialen.

De …

  • elastische microvezel
  • ultrazachte kant
  • gewatteerde cups

… zijn een zegen voor je huid én die van je kindje. Bovendien biedt de kwalitatieve stof prima ondersteuning.

DSC0260

#3 – tepelpositionering

Ook de positionering van je tepels speelt een hoofdrol in het succes van je borstvoeding. De verhouding tussen je voedings-bh en je tepels moet goed zitten. Daarom zijn de voedings-bh’s van PrimaDonna Twist gemaakt van zachte materialen die zich gemakkelijk aanpassen aan de unieke vorm van je borsten. Zo heb jij volledige controle over je ideale voedingshouding.

PDTW ido nursing 20

#4 – discretie

Je kindje voeden, is honderd procent natuurlijk. Toch voelt het niet altijd even prettig om je blote boezem te laten zien. Denk maar aan een druk terras of een bezoek van je schoonmoeder. Dat begrijpen we, natuurlijk. Daarom biedt de unieke pasvorm van de PrimaDonna Twist-voedings-bh’s de mogelijkheid om je kindje heel discreet te voeden.

DSC0370

#5 – beugels

Sommige moeders zijn dol op de stevigheid van beugels. Andere vinden er helemaal niets aan. Onze oplossing? Bij PrimaDonna Twist hoef je niet te kiezen: onze borstvoedings-bh’s zijn voorzien van beugels die je kunt verwijderen. Zo bepaal je zélf hoe je je voedings-bh draagt. Heb je bijvoorbeeld een leuke uitstap gepland? Stop dan de beugels in je borstvoedings-bh. Staat er een dagje bankhangen op het programma? Ga dan voor een beugelvrije dag.

B2B - PDTW ido nursing 17

#6 – stijl

Bij PrimaDonna zetten we maximaal in op een ondersteunende borstvoedings-bh die er ook stijlvol uitziet. Zo voel je je als nieuwe mama extra zelfverzekerd in een periode waarin je leven én je lichaam een boel veranderingen ondergaan. We zijn er voor je! Onze eigentijdse voedings-bh’s open je gemakkelijk met één hand en zijn verkrijgbaar in magnifieke kleuren.