⭐️SALE: Nog meer kortingen! ⭐️Shop hier

⭐️SALE: Nog meer kortingen! ⭐️Shop hier

PDTW Nursing landscape
  1. Blog
  2. Voedingsbh's
  3. Nieuwe mama, investeer in een goede borstvoedings-bh

Nieuwe mama, investeer in een goede borstvoedings-bh

Je baby borstvoeding geven, kun je nergens mee vergelijken. Dat intieme contact met je kleine baby voelt heel bijzonder en natuurlijk. Schenk daarom je borsten de juiste zorg en aandacht. Zo voorkom je heel wat vervelende ongemakken en geniet je extra lang van die intieme voedingsmomenten. Hoe? Investeer in een kwaliteitsvolle borstvoeding-bh.

Het verschil tussen een gewone bh en een borstvoedings-bh

Een borstvoedings-bh doe je heel gemakkelijk open wanneer je je baby wilt voeden. Bovendien bedekken de nieuwe voedings-bh’s van PrimaDonna Twist een groot deel van je borst. Dat geeft je wat meer privacy. Wanneer je borstvoeding geeft, verandert het volume van je borsten voor en na elke voeding . Een gewone bh knelt je boezem af. Maar een borstvoedings-bh past zich aan de vorm van elke borst aan – de cups groeien mee.

De borstvoedings-bh’s van PrimaDonna Twist hebben een unieke pasvorm.

  • De constructie zorgt voor een optimale tepelpositionering. Zo voorkom je ontstoken melkkliertjes en gebarsten tepels.
  • De bh is zo ontworpen dat je baby extra veel ruimte heeft om te ademen en te bewegen.

Wist je dat veel vrouwen al tijdens hun zwangerschap een borstvoedings-bh dragen? De stof zit ongelooflijk comfortabel: een zegen voor je gevoelige (en groeiende) boezem.

Nursing

Borstvoedings-bh kopen: wat is je bh-maat?

Je borsten veranderen gedurende je verschillende levensfasen. Ook je zwangerschap en de geboorte van je kindje hebben een impact op je boezem én je bh-maat. Maak daarom een afspraak in je dichtstbijzijnde Lincherie-boetiek en laat je opmeten door een ervaren lingerie stylist .

Draag je je juiste bh-maat? Dan geniet je van extra comfort en ondersteuning. Een must voor iedere nieuwe mama die borstvoeding geeft. Wist je dat de cups van je PrimaDonna Twist-voedings-bh meegroeien met je borsten? Zo creëer je ruimte voor een optimale melktoevoer.

B2B - PDTW ido nursing 17

Waarom is een goede voedings-bh voor grotere cups belangrijk?

Geef je borsten altijd de nodige ondersteuning – zeker wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft. Heb je een grotere cupmaat? Dan is een goede ondersteuning nóg belangrijker. De PrimaDonna-collecties zijn speciaal ontworpen voor vrouwen met grotere borsten. Jij en je boezem zijn klaar voor de allermooiste taak: je kindje voeden. Schenk je lichaam dus de juiste zorg en aandacht met een kwaliteitsvolle borstvoedings-bh. Dat verdien je!