Retail - bridal necklines - crop

Welke lingerie moet ik dragen onder mijn trouwjurk?

Wil je de perfecte bruidslingerie vinden? Er zijn 4 hoofdtypen bh's die je onder je trouwjurk kunt dragen. In deze blog stemmen we bh-stijlen af op het type halslijn en ontwerp van je jurk.

1. Strapless, halterneck en off-the-shoulder jurken
1. Strapless, halterneck en off-the-shoulder jurken

1. Strapless, halterneck en off-the-shoulder jurken

Een strapless beha werkt onder een veelheid van jurken waaronder:

  • Strapless
  • Halternek
  • Eén schouder
  • Off-the-shoulder

Onze beste tips voor het kiezen van een strapless bh? 90% van de steun van een strapless bh komt van de band! Het is essentieel dat de band stevig aanvoelt (maar toch comfortabel) zodat je maximale steun krijgt. Als je een strapless bh past, zorg dan dat je beweegt om te controleren of de pasvorm goed is en of hij de hele dag blijft zitten.

Retail - bridal - plunging

2. V-hals en diepgaande jurken

Een diepe plungebeha werkt goed onder laag uitgesneden, v-hals en diepe halslijnen. Dingen om rekening mee te houden? Soms hebben jurken met deze halslijnen dunnere bandjes, dus zorg ervoor dat je bh-bandjes daaronder niet zichtbaar zijn. Laat je niet verleiden tot een kleinere maat om een vollere look te creëren, onze diepe plungebeha's zorgen voor een perfect decolleté in je ware maat!

Retail - bridal - scoop queen anne

3. Ronde hals en Queen Anne jurken

Met halslijnen als scoop neck is je decolleté de ster! Een balcony bra is zowel verleidelijk als elegant en zorgt voor een mooie volle vorm onder je jurk. Ons advies? Jurken met een boothals zijn vaak gemaakt van fijnere stoffen, om te voorkomen dat je beha zichtbaar is onder je jurk kun je het beste kiezen voor een gladder model. Als je jurk echter iets dikker of gestructureerd is, kun je gaan voor een beha met meer details.

Retail - bridal - low back

4. Lage rug jurken

Jurken met open rug of lage rug zijn steeds populairder geworden - en we zien wel waarom! Deze jurken zijn zowel vrouwelijk als geraffineerd. Het vinden van lingerie kan soms lastig zijn, maar we zijn blij dat we body's met een lage rug uit de PrimaDonna Zahran en Andres Sarda Tharp collecties kunnen aanbieden die perfect passen! Als de rug van je jurk niet erg laag is, kunt u een body proberen die meer een hogere rug heeft.

NIEUW!

Ontdek de nieuwe bruidscollectie van PrimaDonna: Zahran. Van jarretels tot bodies met een lage rug uitsnijding deze serie heeft het allemaal, en dat in een prachtig ivoorkleurig kant.