Geef je look een verleidelijke touch voor Valentijn

Romantische lingerie met een perfecte fit

Valentijnslingerie

Valentijn komt eraan. Hoog tijd dus om nog eens een verwenmomentje voor jezelf in te plannen en wat is een geschikter moment dan Valentijnsdag? Verwen jezelf en ga voor een setje valentijnslingerie. Ga voor de tijdloze valentijnskleuren: met rode, zwarte of lichtroze lingerie speel je volop in op het gevoel dat Valentijnsdag met zich meebrengt. Mag het al eens een ander kleurtje zijn? Kies voor een setje waarin jij je goed voelt en die je op en top vrouwelijk doet voelen.

Cadeau voor valentijn

Op zoek naar het perfecte cadeau voor valentijn? Met lingerie kies je nooit verkeerd. Ga voor valentijnslingerie uit de nieuwe collectie. Luxueuze lingerie doet elke vrouw smelten. Ga voor romantische lingerie: met een streepje kant of see-through details maak je nooit de verkeerde keuze. Onze merken PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Marie Jo, Marie Jo L’Aventure en Andres Sarda staan garant voor luxe en kwaliteit, beschikbaar van A tot en met K-cup.

Zeg het met een cadeaubon

Twijfel je over de juiste maat? Speel op zeker en ga voor een online cadeabon. Met dit cadeau voor valentijn kiest jouw geliefde zelf het setje van haar voorkeur uit én dit vanuit haar luie zetel. Van luxueuze lingerie tot badmode must-haves; deze online cadeaubon is multi-inzetbaar. Meer dan een geslaagd cadeau dus!