Marie Jo AW23 collectie

Om je dit seizoen volop te laten stralen, selecteerden we de allermooiste stuks uit de lingerie-collectie van Marie Jo.

Kom de nieuwe collectie ontdekken in één van de Lincherie-boetieks, verwen jezelf met een lingerie styling en zet vol zelfvertrouwen de winter in!

MJ Adelade - square

SEASON'S MUST HAVE

Haar sexy design en opvallende kleurenpalet maken van Marie Jo Adelade jouw go-to set voor een high fashion look. Niet te missen voor een lingerie lover!

Onze boezem verandert voortdurend. Daarom raden we aan minimaal 1 keer per jaar je bh-maat te laten opmeten.

Maak nu je lingerie styling afspraak
MJ Amman - landscape - low

Marie Jo Amman

Marie Jo Amman combineert het beste van drie werelden: de serie is hét bewijs dat minimalisme, sexiness en een comfy fit perfect samen passen.

MJ Georgia - landscape - low

TREND ALERT

Met deze eyecatching lingerie onder je outfit start je elke dag stijlvol en zelfverzekerd. Verkrijgbaar in 3 verschillende snits en matching slips elk met hun eigen styling effect.

MJ Fezz - landscape - low

Marie Jo Fezz

Less is more! Marie Jo Fezz combineert minimalisme met sexy design. Vrouwelijk, on-trend and oh-so comfy. Het resultaat: een stijlvolle bondagelook. Durf jij het aan?

MJ Jane Jungle Kiss - landscape - low

Marie Jo Jane

De combinatie van een comfy fit, verfijnde broderie en verleidelijke snits maakt van Marie Jo Jane een absolute bestseller en één van onze favorieten van onze stylists.

MJ Junoo - landscape - low

Marie Jo Junoo

Dé favoriet van onze stylists voor de feesten: Marie Jo Junoo! Zo mooi, dat je hem kan dragen als onderdeel van je party outfit.

Draag jij de juiste bh-maat? Test het eenvoudig aan de hand van 6 checks.

Doe nu de test

Ontdek alle Marie Jo styles