Hotpants voor een luxueuze look

Met onze uitgebreide collectie hotpants is een verleidelijke look gegarandeerd. Het legendarische korte broekje is niet weg te denken uit de lingerielade van veel vrouwen. Je kunt kiezen voor een sensuele touch met vrouwelijk kant of juist voor een minimalistische look met een hotpants van glad materiaal. Laat je verrassen door de mooiste broekjes van onze merken Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda en vind de lingerie die bij jou past.

De mooiste slips vind je in onze online shop

Met onze hotpants wordt lingerie een feestje. Ze zijn gemaakt van de mooiste materialen en omarmen je vrouwelijkheid. Bij Lincherie vind je diverse stijlen die opvallen door stijl en echt vakmanschap. Ga voor verfijnd kant of sensuele tule en combineer de hotpants met een van onze matching bh’s. De hotpants dragen iets hoger en bedekken net niet je hele bilpartij – dat geeft je een subtiele, maar verleidelijke en flatterende touch. Naast hotpants vind je in onze collectie ook een grote variatie aan de mooiste strings, stijlvolle Italiaanse slips en comfy shorts.

Creëer een unieke stijl met onze lingerie

Onze hotpants zijn er in een brede matenrange. Ieder vrouwenlichaam is uniek en wij willen dat jij in onze lingerie helemaal jezelf kunt zijn. Met lingerie die je op het lijf is geschreven, krijgt je zelfvertrouwen een boost en dat straal je uit. Geef je lade met lingerie een upgrade en maak je keuze uit onze luxueuze hotpants van verfijnde materialen zoals kant, satijn of tule.