Bh's met extra hoge cup voor een uitstekende pasvorm

Bh's met extra hoge cup liften je borsten en geven ze een volle, ronde vorm. Stevige bovencups in elegante comfortbh’s in verschillende stijlen zorgen voor extra ondersteuning en een gecentreerde pasvorm dankzij de dubbeling aan de zijkant. In de PrimaDonna-serie behoren deze zelfs tot de meest populaire shapes. Fans vallen voor de ultieme pasvorm van deze overtreffende trap van de volle cup bh's die in meerdere, geraffineerde varianten beschikbaar is. Ongeëvenaard comfort komt in tijdloze stijlen voor elke vrouw. Nudetinten zijn favoriet voor de zomer.

Comfortbh’s in sensuele, chique stijlen

Subtiele kanten details accentueren de elegante comfortbh’s met ondoorzichtige bovencups. Glanzend satijn in sensueel nachtblauw, warme herfsttinten, fijne jacquardstoffen en broderie doen je stralen in onze lingerie. Onze comfortbh’s hebben een allesomvattende pasvorm, kenmerken zich door een stevige lifting en een optisch dieper decolleté. Bh's met extra hoge cup worden door de stylistes van Lincherie bijzonder aanbevolen voor vrouwen die een minder stevige boezem extra willen ondersteunen. Omarm je curven en gun jezelf de bh die je zelfvertrouwen geeft.

Verwen jezelf met limited edition bh's

Ervaar de perfecte pasvorm van comfortbh’s in luchtige stijlen en limited editions van onze premium merken Marie Jo, Andres Sarda en PrimaDonna. Net als niet-voorgevormde bh’s of voorgevormde bh's met geintegreerde cups, vallen ze bescheiden weg onder T-shirts en lichtere kleding en verleiden met sensuele details zoals fijne broderie. Trendy prints en de uitstekende pasvorm creëren een frisse, vrouwelijke en geraffineerde look voor een cupmaatje meer. Duik in het ruimste assortiment bh's met extra hoge cup van PrimaDonna online. Ontdek je persoonlijke voorkeuren en maak sets compleet met items zoals bijpassende slips.