20190827 s09-064 FN3 nobadge©venni

Lingerie Styling

"Normaal draag ik enkel nude lingerie. Mijn lingerie styliste leerde mij nieuwe stijlen en kleuren kennen waar ik nooit aan had gedacht. De service was écht top, ik koop nooit mijn lingerie nog ergens anders."

Lingerie Styling Avero

Waarom een beroep doen op lingerie styling?

Lingerie is meestal het eerste wat we aantrekken, maar wel het laatste waar we aan denken bij het samenstellen van onze outfit. Vaak vergeten vrouwen hun lingerie terwijl dit juist de basis vormt van jouw outfit en stijl. Ieders stijl kan perfect doorgetrokken worden in wat je onder jouw kleding draagt.

Wij geloven dat lingerie zorgt voor de basis van jouw zelfvertrouwen. Lingerie moet er goed uitzien, maar daarnaast zijn ondersteuning en comfort ook niet weg te denken bij een aanpak van een lingeriesetje. Wanneer je jou goed voelt in jouw lingerie dan straal je dit ook uit.

Onze lingerie styliste kijken verder en kijken of je de juiste maat draagt, welke bh-stijlen het beste bij jouw figuur passen en ga zo maar verder. Aandacht voor de persoonlijkheid van elke vrouw straat hier centraal. Onze missie? Jouw perfecte lingeriematch vinden!

20190827 s02-008 FN2 nobadge©venni

Lingerieadvies op maat

Ons team bestaat uit getrainde experts die jou met raad en daad zullen bijstaan op het gebied van pasvorm en mode. Op al jouw vragen over lingerie, badmode en nachtkleding bieden zij jou een antwoord. Als je langsgaat bij één van onze lingerie stylistes zal zij je maar al te graag helpen om je nieuwe zaken te leren kennen die je zelf niet zou hebben gevonden.

Wij zijn gespecialiseerd in het selecteren van stijlen voor jouw lichaam, lijnen die je silhouet flatteren en tinten die je een goed gevoel geven. Of je nu lingerie zoekt voor een speciale gelegenheid of voor dagelijks gebruik, wij helpen je graag om je garderobe aan te vullen.

20190827 s03-021 FN3┬®venni

In jouw Lincherie-boetiek of online

Spreek vandaag nog online met één van onze lingerie styliste en ontdek jouw perfecte pasvorm. Bel ons op 0252 74 41 27 of stuur ons een mailtje via lincherie@vandevelde.eu.

Toch liever een persoonlijke afspraak in een Lincherie-boetiek? Maak dan snel een afspraak via onze appointment booker of ga zelf langs in een boetiek.