Retail - Lingerie Styling - Sophora
  1. Blog
  2. Maatadvies
  3. Help! Mijn borsten zijn ongelijk!

Help! Mijn borsten zijn ongelijk!

Ongelijke borsten zijn compleet normaal. Iedere vrouw heeft twee verschillende borsten. Meer zelfs: geen énkel lichaamsdeel is perfect symmetrisch. Het is dus helemaal normaal dat je linkerborst voller is dan je rechterborst of dat je tepels verschillend zijn. En bij sommige vrouwen is dat verschil wat groter dan bij anderen. Asymmetrische borsten zijn er in allerlei vormen en maten. En – we weten dat het cliché klinkt – ze zijn allemaal prachtig. Echt!

hangborsten

Ik zoek een oplossing voor mijn ongelijke borsten

Stoort je asymmetrische boezem jou? Dan geven we je zelfvertrouwen een boost met enkele slimme lingerietrucs. Want met de juiste bh én onze praktische tips ziet niemand dat je borsten asymmetrisch zijn. Dankzij de expertise van Lincherie vind je de oplossing die jou twee gelijke borsten geeft.

PD Icon - Madison - Feature 2

Ik zoek de juiste bh voor mijn ongelijke borsten

Lincherie biedt de ideale lingeriematch voor iedere vrouw – ook voor jou. Zijn je borsten ongelijk? Ontdek het verdoezelende effect van onze ‘volle cup’-bh. Bijvoorbeeld de Deauville-bh van PrimaDonna biedt geweldige steun voor vrouwen met een asymmetrische boezem. Ravotten met je kinderen of indruk maken op je date? In deze driedelige beugel-bh voel je je mooi en zelfverzekerd. De pasvorm is legendarisch, het design tijdloos.

JANE AMB BALCONY HORIZONTAL SEAM 0280

Ik zoek praktische tips voor mijn ongelijke borsten

De juiste bh verricht wonderen. Echt! Ben je toch nog ontevreden over je asymmetrische boezem? Goed nieuws: onze lingeriespecialisten delen graag hun slimme lingerietrucs:

  • Een bh met ongelijke cupmaat bestaat niet. Stem je bh-maat daarom af op je grootste borst.
  • Draag een push-up-bh die je boezem lift. Dat effect camoufleert al deels de ongelijkheid.
  • Vul ten slotte de cup van je kleinste borst op met een uitneembare pad.