⭐️SALE: Nog meer kortingen! ⭐️Shop hier

⭐️SALE: Nog meer kortingen! ⭐️Shop hier

MJ Jhana WIT - landscape
  1. Blog
  2. Bruidsmode
  3. Drie types romantische bruidslingerie op een rij

Drie types romantische bruidslingerie op een rij

Welk type bruidslingerie past bij jou? Heb je de zoektocht naar je perfecte partner én bruidsjurk achter de rug? Dan is het nu tijd om de perfecte lingerie kiezen. En dat blijkt niet zo eenvoudig. Want op je grote dag moet het totaalplaatje kloppen. Iedereen kijkt met argusogen naar je trouwjurk. En die komt mooi tot haar recht dankzij het juiste type bruidslingerie. Die knappe lingerie moet ook comfortabel zitten – zeker als je een grotere cupmaat hebt. Hoe vind je die ultieme combinatie? Dankzij de jarenlange ervaring en expertise van onze lingeriestylisten. Wij spelen cupido voor je ideale lingeriematch. En we schieten altijd … raak!

Types bruidslingerie – het korset

Al van in de oudheid dragen vrouwen een korset. Het kledingstuk is speciaal ontworpen om het vrouwelijke lichaam perfect in model te houden. Honderden jaren later blijft het een stijlvol lingeriestuk dat zijn effect nooit mist.

Een korset is gemaakt van een rigide onelastische stof en pakt je buik en taille helemaal in. Sommige korsetten komen tot net onder je bh. Vooraan sluit je het met haakjes – achteraan trek je het zo strak mogelijk met veters.

Dit klassieke lingeriestuk snoert je lichaam in. Zo lijk je slanker en creëer je een elegant zandloperfiguur. Op-en-top vrouwelijk met een vleugje vintage. Prachtig onder een klassieke bruidsjurk. Maar … wat minder comfortabel.

Types bruidslingerie – de body

In tegenstelling tot een stijf korset voelt een body als een zachte droom. Het glamoureuze lingeriestuk maakt een succesvolle comeback. En dat heeft zijn redenen: iedere vrouw die haar eerste body aantrekt, is meteen verkocht.

Een body pakt je bovenlichaam helemaal in en zorgt zo voor een elegant en vloeiend geheel. Een body trek je gewoon over je hoofd of je stapt erin, zoals in een badpak. Handig! Bovendien is elke stijl verkrijgbaar: van naadloos tot boordevol kant.

Een kwaliteitsvolle body zit je als gegoten, geeft je een sensuele look, vlakt je buik af, geeft je rondingen mooi vorm én biedt optimale ondersteuning. Kortom: de perfecte bruidslingerie.

Types bruidslingerie – de bustier

Maak kennis met de geslaagde combinatie van bh en korset: de bustier. Onze modellen zijn allemaal voorzien van afneembare schouderbandjes. Dit lingeriestuk past dus perfect onder je strapless bruidsjurk en creëert een schitterend decolleté.

Een bustier is voorzien van een ingebouwde bh en ziet eruit als een bh met een superbrede band onderaan. Het lingeriestuk bedekt je bovenlichaam, maar laat je schouders en armen vrij. Je herkent hem aan zijn cups met beugels en verticale baleinen. Je sluit hem gewoon aan de achterkant.

Een bustier benadrukt je taille. Het knappe lingeriestuk is ideaal voor onder een bruidsjurk die strak rond je bovenlichaam zit én onderaan soepel uitvalt. Nog een fashiontip: na je huwelijk kun je hem ook als topje dragen!