Andres Sarda Swimwear SS24 collectie

AB Rinko - square

Andres Sarda Rinko

Rinko heeft een prachtige print met kleurverloop die exclusief voor ons is geproduceerd door onze vaste Italiaanse printontwerper. Exclusiviteit en schoonheid gaan hand in hand!

AB Rodero - square

Levendig, fris, zeer helder rood

Andres Sarda Rodero is een collectie op basis van een crêpestof uit Spanje die is gemaakt van gerecyclede vezels. De stof heeft een zachte structuur en droogt snel!

AB Frances WIL - square

Andres Sarda Frances

Frances is in slechts één kleur verkrijgbaar: Wild, een dierenprint op een nudeachtige achtergrondtint voor een extra realistisch effect en een sterk contrast met de effen zwarte stof.

Ontdek alle Andres Sarda Swimwear styles

Andres Sarda SS24 collectie

Ontworpen in Barcelona en dat merk je. De collecties van Andres Sarda zijn doordrenkt met mediterrane vibes. Ze verwennen je met gedurfde ontwerpen, sensuele materialen en overwachte kleurencombinaties. Elk seizoen opnieuw.

AS Wolfe WIT - square

SEASON'S MUST HAVE

Elegant, sensueel, fris en indringend… Deze Andres Sarda Wolfe serie heeft alles om de Hero-collectie van dit seizoen te worden.

Onze boezem verandert voortdurend. Daarom raden we aan minimaal 1 keer per jaar je bh-maat te laten opmeten.

Maak nu je lingerie styling afspraak
AS Cindy - landscape

TREND ALERT!

Comfortabel met een prachtige vrouwelijke touch: Cindy in Gobi, een trendy kleur die uitstekend kan worden gecombineerd met doorschijnende kleding.

AS Eve - landscape

Andres Sarda Eve

De Eve-collectie is romantisch en karaktervol dankzij haar verrassend design en flatterende combinatie van twee soorten Leaverskant.

AS Nan ZWA - landscape

Trendy, fris & zomers

Andres Sarda Nan is een fantastische collectie gemaakt uit Leavers-kant en elastische tule. Verfijnde lingerie met een elegant bloemenpatroon. Verkrijgbaar in sexy zwart en Menorca blauw.

AS Relang ZWA - landscape

Ongekend verfijnd en sensueel

Andres Sarda Relang valt op dankzij haar Swarovski-details in een subtiel contrasterende kleur en is afgewerkt in Franse zijde voor extra karakter en persoonlijkheid.

AS Turqueta - landscape

Andres Sarda Turqueta

Deze nieuwe kleurvariant van Turqueta is nu verkrijgbaar in Papaya: een frisse, elegante kleur, helemaal in de stijl van Andres Sarda.

Ontdek alle Andres Sarda styles