Andres Sarda AW23 collectie

Ontworpen in Barcelona en dat merk je. De collecties van Andres Sarda zijn doordrenkt met mediterrane vibes. Ze verwennen je met gedurfde ontwerpen, sensuele materialen en overwachte kleurencombinaties. Elk seizoen opnieuw.

AS Dion ZWA - square

SEASON'S MUST HAVE

Zwarte kant in combinatie met tule in de kleur Nude. Krachtig, verrassend en perfect passend bij jouw herfstlook.

Onze boezem verandert voortdurend. Daarom raden we aan minimaal 1 keer per jaar je bh-maat te laten opmeten.

Maak nu je lingerie styling afspraak
AS Tina - landscape

Andres Sarda Tina

Geïnspireerd door Anna Mae Bullock, beter bekend als Tina Turner, is deze elegante en romantische serie dé idealelingerie set voor alle vrouwen die dit najaar iets anders durven te dragen.

AS Miley - landscape

Andres Sarda Miley

De Miley-serie is geïnspireerd op Miley Cyrus. Het is een gedurfde, pittige serie die zowel vrouwelijk als comfortabel is. De serie combineert een dierenprint, transparantie en fluweel.

AS Ginger ZWA - landscape

Andres Sarda Ginger

Ginger is een fantastische collectie gemaakt uit Leavers kant en tule. Verfijnde lingerie met lijnen design. Alleen verkrijgbaar in elegant en sensueel zwart.

AS Janis MAK - landscape

Andres Sarda Janis

Bij Janis draait alles om kant! De showstopper van deze collectie is de opvallende body met lange mouwen. Kies uit groen met koperen boord of nude met rode boord.

AS Gaga - landscape

Andres Sarda Gaga

__Gaga __is spectaculaire collectie die vrouwelijkheid en subtiliteit combineert, allemaal versterkt met 100% Leavers-kant. Satijnen versieringen en Swarovski-kristallen zorgen voor de perfecte afwerking.

AS Ella - landscape

Andres Sarda Ella

De Ella-collectie is geïnspireerd op de Queen of Jazz en heeft een prachtige combinatie van Leavers-kant. De serie is geïnspireerd op pauwenveren, en zijde voor een extra luxe uitstraling.

Draag jij de juiste bh-maat? Test het eenvoudig aan de hand van 6 checks.

Doe nu de test

Ontdek alle Andres Sarda styles