⭐️SALE: Nog meer kortingen! ⭐️Shop hier

⭐️SALE: Nog meer kortingen! ⭐️Shop hier

PD Zahran - banner crop

A-Z bruidslingerie

Op zoek naar bruidslingerie? Ontdek onze selectie van stijlen van kant tot glad, van shapewear tot body's en onze ruime keuze aan verschillende slips.

1. KANT

De typische bruidslingerie look - kant. En veel ervan! Kies voor een klassieke look of een meer moderne twist. Welke stijl je ook kiest, een luxe look is gegarandeerd.

2. GLAD

Sommige trouwjurken hebben een gladde of naadloze beha eronder nodig, vooral als ze van een fijn materiaal zijn gemaakt. Maar glad gaan, betekent niet basic! Onze selectie gladde beha's zijn elegant met subtiele details. En het belangrijkste is dat ze je als gegoten zitten.

3. OPLOSSINGEN

Verliefd geworden op een jurk maar die heeft een bijzondere halslijn of lage rug? Of misschien wil je een supergestroomlijnd silhouet bereiken. Geen zorgen, wij hebben alle oplossingen die je nodig hebt, van body's met een lage rug tot strapless beha's en vormgevende shapewear.

4. BODY'S

Een body is een klassieke bruidslingerie look. Wist je dat onze body's tot een F-cup gaan? Onze body's zijn zowel modieus als functioneel. Lage ruggen, uitdagende halslijnen en veel kant worden gecombineerd met de perfecte pasvorm en optimale ondersteuning.

5. SLIPS

Uw onderste helft is ook belangrijk! Voor meer getailleerde jurken moet je misschien kiezen voor een naadloze slip of misschien een shapewear slip om je benen glad te maken. Voor jurken met een volumineuze rok kun je kiezen uit verschillende slips, van glad tot kant voor die extra speciale touch.

6. EEN VLEUGJE KLEUR

Wit en neutrale tinten zijn vaak de favoriete kleuren voor bruidslingerie, maar als je jurk het toelaat, kun je ook van de gelegenheid gebruik maken om een vleugje kleur toe te voegen! Pastels en blushtinten zijn een prachtig alternatief voor wit.

NIEUW!

Ontdek de nieuwe bruidscollectie van PrimaDonna: Zahran. Van jarretels tot bodies met een lage rug uitsnijding deze serie heeft het allemaal, en dat in een prachtig ivoorkleurig kant.