Retourzending

Instructions for returns for orders places at the Lincherie Styling Center from abroad can be found here.


Standaard retourprocedure

Bij aankoop van Producten heb je de mogelijkheid het Contract zonder opgave van redenen binnen 14 kalenderdagen te herroepen. Deze bedenktermijn of herroepingstermijn gaat bij de verkoop van goederen in op de dag na ontvangst van de Producten door jou of een vooraf door jou aangewezen en aan ons bekend gemaakte vertegenwoordiger. Het herroepingsrecht kan door middel van een verklaring (per e-mail of schriftelijk) en door terugzending van de Producten worden uitgeoefend. Om aan de herroepingstermijn te voldoen, volstaat het dat de herroepingsverklaring of het Product tijdig is verstuurd.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht dragen wij de rechtstreekse kosten en het risico voor het terugzenden van de Producten.

Bij een beroep op het herroepingsrecht worden alle relevante door de consument reeds overgemaakte bedragen binnen 14 dagen na de herroepingsverklaring van de consument terugbetaald. Indien je bij je aankoop een korting hebt verkregen op de volledige bestelling, wordt deze korting pro rata de aankoopprijs verdeeld over de verschillende artikelen. Indien je deze bestelling (gedeeltelijk) retourneert, zal ook de korting (gedeeltelijk) in rekening worden gebracht en het daadwerkelijk betaalde bedrag worden terugbetaald.

Houd er rekening mee dat het herroepingsrecht bedoeld is om jou in dezelfde positie te plaatsen als je zou zijn geweest indien je een product in een ‘normale’ winkel zou hebben gekocht. In een normale winkel heb je immers de mogelijkheid om de producten te bekijken, te passen en uit te proberen. Het herroepingsrecht biedt je daarom de mogelijkheid om de producten na ontvangst te bekijken en te beoordelen of je de producten wil behouden.
 

Instructies voor kosteloze terugzending via PostNL of onze Lincherie boetieks

Leg de artikelen die u wilt retourneren in de doos samen met het volledig ingevuld retourformulier.  Indien u dit retourformulier niet meer bezit, kan u het hier downloaden.

Bedankt om voor zover mogelijk ons de goederen in de originele verpakking met alle toebehoren en bestanddelen die zich in de verpakking bevonden terug te zenden. Indien het niet mogelijk is de goederen in de originele verpakking terug te sturen, dient u de goederen in een gepaste verpakking die beschadiging tijdens het transport vermijdt terug te sturen.

PostNL kantoor 
1. Je brengt het pakket met daarop de vermelding van het Lincherie Post NL antwoordnummer naar een PostNL kantoor in uw buurt. Een overzicht van deze kantoren kun je vinden op www.postnl.nl.

Lincherie antwoordnummer: 37010, Van de Velde NV, 8000 ZH Zwolle
 
Kies je ervoor om jouw retourzending te versturen met PostNL volgens de hierboven vermelde instructies, dan hoef je verder niks te doen.


VRAGEN IVM JOUW RETOURZENDING VIA POSTNL:

1. Bij afgifte van jouw retourzending aan een Postnl-kantoor krijg je een ontvangstbewijs met een pakketcodenummer. Hou dit bewijs goed bij.

2. Zo ga je na of je retourpakket reeds bij Lincherie.nl werd afgeleverd: ga naar www.postnl.nl : in het luik 'snel vinden - Pakket' geef je jouw pakketcodenummer in, en onder 'postcode ontvanger' vermeld je: 8000ZH 


Gelieve ermee rekening te houden dat bovenvermelde wijze van terugzending niet bindend is.


Lincherie Boetiek
2. Je kunt je online aankopen van Lincherie.nl terugbrengen in één van de Lincherie boetieks. Hiervoor gelden dezelfde regels als het retour zenden via het postkantoor. Neem hiervoor naast het artikel ook de pakbon en retourformulier mee naar de winkel. In dit geval zal je het aankoopbedrag gestort krijgen zoals deze ook is betaald. Let hierbij op dat dit 2 weken kan duren. Online bestellingen betaald met een Giftcard worden uitbetaald met een nieuwe Giftcard.


3. Andere retour methode
Verkies je om je retourzending niet via PostNL of de boetiek te retourneren, dan ga je als volgt te werk: 
(1) De herroepingsrecht-verklaring dient te worden gericht aan:

Van de Velde nv
Lageweg 4
9260 Schellebelle
België

e-mail: lincherie@vandevelde.eu


(2) stuur je retourzending naar, samen met het volledig ingevuld retourformulier:  

Van de Velde nv
Departement E-commerce
Lageweg 4
9260 Schellebelle
België

 Modelformulier voor herroeping 
    (dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen) 
— Aan N.V. VAN DE VELDE, Departement E-commerce Lincherie, Lageweg 4, 9260 Schellebelle, België, tel: 0252 74 41 27, e-mail:lincherie@vandevelde.eu
— Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep
— Goederen 
— Besteld op
— Bestelnummer 
— Naam en voornaam 
— Adres 
— Datum