1. Blog
  2. Stijladvies & trends

Stijladvies & trends

Welke bh- en slipvorm draag jij? Wist je dat elke pasvorm een invloed heeft op je comfort en silhouet? Draag dus de juiste lingerieset – altijd en overal. Ontdek welke lingerie perfect past bij je lichaam en je outfit. Check het complete stijloverzicht van onze lingeriestylisten. Want iedere vrouw heeft recht op het geheim van alle bh- en slipvormen. O ja! Wij juichen de nieuwste lingerietrends toe. Benieuwd naar die van 2021? Hoe laat je een stukje bh zien op een stijlvolle manier? Wat is dé kleur van volgend seizoen? Wij helpen je op weg met eigentijdse lingerietips en shopadvies.

4 soorten slips: ontdek de slip die (bij) jou past

Ken jij alle soorten slips? Nee? Dan lichten wij een ‘slipje’ van de sluier. Want de pasvorm die je draagt, is belangrijker dan je denkt. Elke slip heeft zijn typische stylingeffect én biedt een ander soort comfort. Ken jij het verschil tussen een rioslip en tailleslip? Wanneer draag je hotpants? En welk soort lingerie matcht met jouw lichaamsvorm? Tijd voor een slipjesoverzicht.

4 schitterende trends in lingerie: ontdek je favoriete look

De schoonheid en kracht van de nieuwste trends in lingerieland blazen je omver. 2021 belooft een op-en-top vrouwelijk jaar te worden. Een kleurrijk jaar waarin moderne powervrouwen de hoofdrol spelen. Onze missie klinkt hetzelfde: ervoor zorgen dat vrouwen zich mooi voelen dankzij de juiste lingerie. En onze nieuwe collectie? Die staat er – als nooit tevoren. Ze schudt de wereld wakker met haar frisse pasteltinten, kanten bloemen en verrassende prints. Maak kennis met de vier toptrends van 2021.

Gerelateerde thema's

Maatadvies

Badmode gids