Newsletter Lincherie

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

We zouden u graag regelmatig meer informatie sturen over onze producten, events, wedstrijden en promoties. Als u op de hoogte wilt blijven over Lincherie, kunt u uw contactgegevens invoeren in het onderstaande formulier. Geen zorgen, u kunt zich altijd uitschrijven voor onze e-mails.

Jouw voordeel?
Als nieuwsbrieflezer ontvang je als eerste nieuws over de laatste lingerie- en badmodetrends, uitnodigingen voor Lincherie-events, exclusieve kortingscodes, aanbiedingen en promoties.(bvb. 03/08/1986)

Interesse in nog meer lingerienieuws?

Dan vindt u deze nieuwsbrieven ook zeker de moeite waard!

* deze velden zijn verplicht in te vullen

Wij geven om uw privacy! Wij zullen uw persoonsgegevens altijd verwerken in overeenstemming met ons Privacy Policy and Cookie Policy

  • Wij zullen u communicatieberichten sturen zolang u uw toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens of uw toestemming voor direct marketing niet intrekt. U kunt uw toestemming altijd intrekken door een e mail te sturen naar privacy@vandevelde.eu of door op 'uitschrijven' te klikken onderaan een van onze e mails.
  • We kunnen onze communicatieberichten en onlineadvertenties voor u personaliseren op basis van de informatie die u ons verstrekt (bv. op basis van de producten die u interesseren of bij ons hebt gekocht, uw locatie...).
  • Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit verkopen.

Ik ga ermee akkoord per post en e-mail aanbiedingen en nieuwsbrieven van Lincherie te ontvangen. Conform de Wet op de Bescherming van Persoonsgegevens hebt u op elk moment recht op inzage en correctie van uw gegevens