Skip navigation

SHAPEWEAR

Maak je outfit compleet met de body shapewear van Lincherie. Onze collectie corrigerende lingerie past altijd bij jouw figuur. Of je nu kiest voor een corrigerende body, een corrigerende slip of een corrigerend jurkje, de shapewear van Lincherie sluit perfect aan bij jouw lichaam.
U heeft 36 van 104 producten bekeken.

Er zijn dagen dat je extra steun goed kunt gebruiken. Dan biedt shapewear de uitkomst. Lincherie heeft een met zorg samengestelde collectie corrigerende lingerie, waardoor jij je zeker voelt in elke outfit. De shapewear van onze luxe merken is van hoge kwaliteit en alle materialen zijn met zorg gekozen. Zo kunnen wij jou de beste comfort bieden!

Corrigerende body

Naast ondersteuning, kunnen corrigerende bodies ook een mooie draai aan je outfit geven. Zo hebben we lingerie bodies in ons assortiment die de mooiste kenmerken van je figuur benadrukken en passen bij je outfit. Draag de bodywear onder je kleding, of als onderdeel van je outfit en word de beste versie van jezelf!

Corrigerende slip

Er gaat niets boven de ondersteuning van een corrigerende slip! De minder mooie lijntjes in je jurk, rok of broek zijn onzichtbaar en de mooie vormen van je lichaam worden subtiel benadrukt. Het shapewear assortiment van Lincherie bestaat uit veel maten en kleuren, zodat je altijd iets vindt wat bij je past. Kies voor een corrigerende (taille)slip met pijpjes of kant en maak je outfit af.

VDV-Lincherie:/Icons/icons_LCH-nl.jpg