Empowered Women, Empower Women

Breng je lingerie in oktober naar een Lincherie-boetiek en geef zo zelfvertrouwen aan andere vrouwen. De Lingerie Styling krijg jij er gratis bovenop.

70% van de vrouwen draagt de verkeerde BH

Na aankoop blijkt je setje toch niet zo lekker te zitten. Of, soms loop je al jaren met een verkeerd aangemeten BH rond zonder dat zelf te beseffen. Niet als het van Lincherie afhangt waar vrouwen altijd de ‘perfect fit’ garantie krijgen. In onze boetieks biedt de ervaren Lingerie Styliste hulp met persoonlijk advies over de juiste maat, maar ook over wat past bij je levensstijl, en welke stijlen passen bij je garderobe. Zo vinden wij voor elke vrouw, met om het even welke maat én welke stijl, de geknipte bh. En dat zie je ook: perfect zittende lingerie stroomlijnt je silhouet, geeft je borsten een mooie vorm en maakt je look af. Het geeft je zelfvertrouwen een boost en dat straal je uit.

Vrouwen helpen vrouwen op weg naar een baan

Je miskoopje, te kleine bh, te grote bh of verkeerde model schenken wij aan Dress for Success, een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden voorziet van passende kleding om succesvol te kunnen solliciteren. Op deze manier helpen wij deze vrouwen op hun weg naar economische onafhankelijkheid. Breng je lingerie in oktober naar een Lincherie-boetiek en help hen bij het vinden van een baan. Je krijgt er gratis een vrijblijvende styling bovenop.

Doe mee!

Denk jij ook dat jij de verkeerde bh draagt? Kom dan in oktober naar de Lincherie-boetiek met een miskoopje en je krijgt de styling en het advies gratis! Bovendien wordt jouw bh gedoneerd aan het goede doel.
 
De adressen van onze boetieks vind je hier »

 
 
#mylincherie4success

Wil je je vriendinnen laten weten dat jij andere vrouwen zelfvertrouwen schonk? Deel een foto van je gift of lingerie styling op Instagram met #mylincherie4success. Wie weet schenken wij jou dan wel een gratis lingeriesetje uit onze prachtige herfst-winter collectie, ‘perfect fit’ garantie inbegrepen!