Tevreden Lincherie klanten aan het woord

VDV-Lincherie:/2015_newStyle/klanten/201511_LCH_Customer.jpg

Klantenservice is voor ons een erezaak en de reacties van klanten achteraf doen ons altijd plezier.  We ontvangen veel lovende mailtjes en brieven en willen er graag enkele met je delen.

Wil jij ook je enthousiasme delen? Laat het ons weten!

Lynn, 32
“Er is niks verkeerd met mijn lichaam, er was alleen iets verkeerd met mijn bh.”

 Kim, 24
“Ik heb eindelijk ontdekt dat een kleine boezem helemaal geen bron van frustratie hoeft te zijn”

Ingeborg, 48
“Ik kwam eigenlijk alleen maar een nieuwe bh kopen, maar ik ging buiten als een nieuwe vrouw.”

Vera, 61
“Ik kende alleen maar wit, wit en wit. Ik heb nu de moed gevonden om ja te zeggen tegen kleur.”

Tonica, 52
“Lingerie Styling is de beste verjongingskuur die ik ken.”

Angela, 40.
”Na al die tijd kan ik me goed voelen over mijn lichaam.”

Tanya, 36
"Mijn figuur is verbeterd, net zoals mijn zelfvertrouwen!”

Jane, 43
”Mijn schouders doen geen pijn meer. Ik sta rechter en zie er slanker uit.”

Eva, 29
"Heel goed advies, op een klein half uurtje tijd vond ik 4 bh's die me perfect pasten. Dat had ik niet verwacht. Ik ben heel enthousiast. Jullie hebben er een vaste klant bij!”
 
Katrien, 50 
"Fantastische lingerie waarin ik me goed voel. Heel erg bedankt!”

Cathy, 37
“Nog een tevreden klant. Alles is perfect! Het advies, de kwaliteit van de lingerie, alles gewoon. Ik vond het vooral leuk om de woorden ´We hebben iets voor u´ te horen”
 
Martha, 30
“Een dikke dank u voor het fantastische advies. Ik word bij jullie nooit teleurgesteld. Zelfs toen ik zwanger was en borstvoeding gaf, vond ik nog steeds wat ik wilde. Gefeliciteerd!”

Linda, 35
“Heel erg bedankt voor het fantastische advies, voor het vertrouwen en het plezier in de paskamer! Ik voelde me helemaal thuis. Al mijn vriendinnen moeten dit weten!”

Nelly, 56
"Ik kom hier heel graag. Ik heb een massa Marie Jo lingerie. En ik wil er graag nog meer. Probeer Marie Jo en je bent overtuigd.”

Anne, 47
"Voor de eerste keer in mijn leven ben ik tevreden met mijn prachtige bh‘s (ze zitten zo lekker, zien er sexy uit en het advies was verhelderend). Lingerie shoppen is echt een leuke ervaring geworden.”

Anna en Isabel, 32 en 31
“We zouden jullie vandaag voor jullie fantastische advies willen bedanken. We wilden echt alleen maar eens komen kijken, maar voor we het wisten, hadden we 3 nieuwe bh’s mee. Prachtige winkel, super advies. Het is echt een genot om nieuwe lingerie te kopen. Ten zeerste aan te bevelen!”
 
Tine, 25
“Heel erg bedankt, eindelijk zit alles goed en blijft alles zitten – zelfs tijdens het joggen! Ik had nog nooit zo´n goede en mooie sportbh. Nog eens bedankt!”

Monica, 39 
„Heel erg bedankt voor het fantastische advies; het was leuk, vriendelijk, professioneel en fun.” 

 Maria, 28
"Ik was superblij met het fantastische advies dat ik kreeg toen ik wilde weten welke beha het beste onder m´n trouwjurk paste. De grote dag komt steeds dichterbij en ik word steeds gelukkiger! Heel erg bedankt en vele groetjes!”

Birgit, 29
“Vol lof voor het competente en vriendelijke personeel. We hadden veel plezier en ik heb de perfecte lingerie gevonden!”

Lena, 34
“Zo zou je je lingerie altijd moeten kunnen kopen…”

Gudrun, 51
“Ik was toch een beetje sceptisch toen ik de winkel binnenstapte… maar nu ben ik blij en tevreden, ik weet eindelijk mijn bhmaat en de modellen die me het beste passen. Leuk en vriendelijk personeel. Ik kom zeker terug. Bedankt.”

Ingrid, 37
”Eindelijk een winkel waar alles perfect is… vriendelijk personeel, heel ruime paskamer en prachtige bh´s… perfect gewoon… vele groetjes uit Amsterdam.”