Geschenkbon

ONLINE CADEAUBON

Droomt je geliefde van een mooi nieuw lingerie setje of een mooie zijden nachtjurk, dan is de cadeaubon van Lincherie het perfecte geschenk voor degene die mooie lingerie verdient. Met onze online cadeaubon kan jouw geliefde thuis rustig alle tijd nemen om een keuze te maken uit ons uitgebreid aanbod aan luxe lingerie.

Verras iemand met het perfecte kado. Kies hieronder je prijs, voeg een persoonlijk bericht toe en stuur een beetje Love & Lingerie!

De Lincherie Online cadeaubon is online inwisselbaar op deze website, zodat degene die hem kado krijgt vanaf de bank kan winkelen, en een keuze kan maken uit ons uitgebreid aanbod aan luxe lingerie van topmerken.

Online Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar in onze winkels

Lincherie Online Cadeaubonnen worden rechtstreeks naar de ontvanger gemaild en hebben een waarde van €25, €50, €100, €150 of €200.

Als je voor meerdere mensen een cadeaubon wenst te kopen en ze naar hun e-mailadres wil laten versturen, gelieve dan een aparte bestelling per Online Cadeaubon te plaatsen. Je kunt het e-mailadres wijzigen in het e-mailveld op de check-out pagina.

Online Cadeaubon - Algemene voorwaarden

De Lincherie Online Cadeaubon kan alleen gebruikt worden voor online aankopen op www.lincherie.nl. De Online Cadeaubon is geldig gedurende een periode van 2 jaar vanaf de datum waarop hij aangekocht wordt. Wanneer je de Online Cadeaubon gebruikt voor een online aankoop, wordt het bedrag van die aankoop van de waarde van de Online Cadeaubon afgetrokken. Het resterende bedrag kan niet in cash geld uitbetaald worden, maar kan wel gebruikt worden bij een volgende aankoop binnen de geldigheidsperiode van de Online Cadeaubon. Online Cadeaubonnen kunnen noch volledig noch gedeeltelijk ingewisseld worden voor cash geld en kunnen niet terugbetaald worden. Lincherie is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van de bon en zal dus ook niet voor een compensatie zorgen in dergelijke gevallen. De Online Cadeaubon kan niet ingewisseld worden in de winkels.