Skip navigation

Tankini

De tankini is een echte uitkomst voor als je op zoek bent naar badmode die je lichaam iets meer verhult. Zo kun je met een gerust hart naar het strand of zwembad.

Wanneer draag je een tankini?

De tankini heeft verschillende voordelen, naast dat we de meest modieuze modellen van goede kwaliteit in ons assortiment hebben en heeft het een afslankend effect, doordat een tankini de buik verbergt. Mocht je jouw buik om wat voor reden dan ook willen verbergen, is deze soort badmode een uitkomst voor je. En je krijgt er ook nog eens een benadrukte taille voor terug! De tankini top komt namelijk tot net boven je heupen, wat ervoor zorgt dat de aandacht daar naartoe wordt getrokken. Kies een bijpassende tankini short en je bent klaar voor het water!


Soorten tankini’s

Dat de tankini een langer bovenstukje heeft, is een gegeven. Maar dat wil niet zeggen dat er geen variatie mogelijk is in het design! De meeste tankini’s uit het assortiment van Lincherie gaan tot cupmaat G. Bestel je er bijvoorbeeld een van het merk PrimaDonna Swim, dan ben je verzekerd van een perfecte ondersteuning.


VDV-Lincherie:/Icons/icons_LCH-nl.jpg