Skip navigation

Strandjurk

Maak je strandoutfit af met een mooie strandjurk. Bij Lincherie vind je verschillende modellen en maten van luxe merken. Neem eens een kijkje bij de badpakjurken van PrimaDonna Swim, Andres Sarda Swimwear of Marie Jo Swimwear.
U heeft 36 van 49 producten bekeken.

Wanneer draag je strandjurkjes?

Je mooiste badpak of bikini verdient een mooi strandjurkje. In het assortiment van Lincherie vind je beachwear voor dames in alle omvang: van kleine tot aan grotere maten strandjurkjes. Ga voor hetzelfde patroon of kies een kleur die mooi bij je badkleding past en maak je outfit af. Maar naast mooi kan beachwear ook functioneel zijn. Even je slippers en strandjurk aanschieten en je bent klaar om te gaan. Zo kun je luchtig, maar toch bedekt een hapje eten of drinken.


Soorten strandjurkjes

Strandjurkjes zijn er in alle soorten en maten, daarom hebben wij in het assortiment van Lincherie ook vele varianten van het strandjurkje. Draag je het liefste spaghettibandjes of jurkjes met een halflang mouwtje? En kies jij liever voor een maxi dress of een korte jurk? Zelfs rokjes en jumpsuits ontbreken niet in de online beachwear shop van Lincherie.


VDV-Lincherie:/Icons/icons_LCH-nl.jpg